Altijd en overal 100% connected!

Op het werk, thuis en onderweg: je wil altijd en overal connected zijn. En hoe handig is het wanneer je toestellen draad- en vooral probleemloos met elkaar communiceren! Met deze apparaten wordt dat werkelijkheid.

Wifi tot in het kleinste hoekje

Raakt je wifi niet tot in alle uithoeken van je woning, of is het signaal te zwak om fatsoenlijk te surfen? Dan moet je ingrijpen. Met de Devolo dLAN 500 wifi-adapters breid je je wifibereik uit in een handomdraai. Sluit het basisstation aan op je router en steek gelijk waar in huis de wifi-antenne in het stopcontact om ook daar draadloos aan 500 Mbps te surfen.

Ben je een groot wifi-gebruiker of surf je met velen tegelijk op hetzelfde netwerk? Dan zorgt de Devolo Gigagate wifi-bridge voor een extreem hoge surfsnelheid: tot wel 2 Gbits per seconde. Op de gigabitpoort zitten bovendien vier ethernetpoorten waarop je smart-tv’s, servers en spelconsoles kunt aansluiten. Met het Netgear Orbi Kit Multiroom routersysteem vergroot je je triband-wifibereik dan weer tot een oppervlakte van 370 m². Makkelijk te installeren, 100% beveiligd, en je blijft verbonden op hetzelfde wifi-netwerk.

Vaarwel, kabelspaghetti

Kabels zijn niet meer van deze tijd, toch? Het Logitech MK850 Performance pakket bestaat uit een draadloos toetsenbord en een draadloze muis waarmee je supersnel door webpagina’s en documenten navigeert. Én je schakelt ermee tussen verschillende pc’s, Mac’s en zefls je smartphone. Zo wordt multitasken een fluitje van een cent.

Ook printen doe je voortaan zonder kabels, waar je maar wilt. De HP Sprocket Photo Printer is nauwelijks groter dan een gsm.
Haal ‘m uit je rugzak of handtas om je vrienden te imponeren door instant foto’s of stickers van je smartphone af te drukken op zinkpapier … zonder inkt.
Met de HP Sprocket-app voeg je nog snel filters, emojis of tekst toe en je leuke souvenir is compleet.

Connecté(e) avec l'Asus Vivobook

Ultramobiele krachtpatser

Voor de moderne nomaden onder ons is er de Asus Vivobook X556UQ. Met zijn SSD-geheugen start je computer op in een paar seconden. Windows 10 is voorgeïnstalleerd zodat je meteen aan de slag kunt. En als je onderweg een filmpje opzet, past de laptop automatisch de kleurtemperatuur aan voor nog meer kijkplezier. Ook niet onbelangrijk: met zijn mat scherm kan je overal werken zonder weerspiegelingen. Handig :-).

Ontdek nog meer draadloze mogelijkheden en de specificaties van deze toestellen in het Vanden Borre herfstmagazine.

Gerelateerde posts