Ontspannen aftellen naar 2018!

Het nieuwe jaar komt er snel aan. Maar laat je niet opjagen. Tel samen met ons af en maak er een ontspannen eindejaar van met deze vijf tips voor stressvrije feesten.

5. Een nieuwe televisiebeleving

Ontspan op tijd met deze Sony BRAVIA OLED-tv voor een echte bioscoopervaring. Dankzij het ultrarealistische beeld, de levendige kleuren en de indrukwekkende contrastwaarden vergeet je dat je in je woonkamer zit. Je hoeft trouwens niet te vechten voor het beste plekje in de zetel, want zowel het beeld als het geluid zijn perfect vanuit elke hoek. Wanneer is de volgende vertoning – oeps – uitzending?

oled, tv, bioscoop

4. Kerst zoals jij het wilt

Gezellig kerstliedjes beluisteren of telefoontjes beantwoorden? Een fluitje van een cent met de draadloze Jabra Elite 25e-oortjes, met een knop voor spraakbesturing en een batterij die 18 uur meegaat. Of ga een rondje joggen met de Jabra Elite Sport-oortjes. Die zijn niet alleen 100% draadloos en comfortabel, ze meten ook je hartslag, bewegingen en conditie. Bovendien zijn ze water- en zweetbestendig. En na de inspanning komt de ontspanning!

sport, draadloze oortjes, jogging

3. Slim onderweg

Kom nooit meer te laat voor de kerstkalkoen bij oma en opa. Met de TomTom VIA 52 stippel je feilloos je route uit en ben je de verkeersdrukte te slim af. Koppel deze gps aan je smartphone en je kunt onderweg de telefoontjes van de hele familie beantwoorden zonder je handen van het stuur te halen.

gps, auto, file, flitsen

2. Relaxen in de zevende hemel

Vlei je hoofd neer op een lekker zacht en warm kussen na een drukke dag! Of stop het warme kussen achter je rug om je rugpijn te verlichten na een nachtje stappen. De herlaadbare Lanaform-warmer heeft hetzelfde deugddoende effect als een kersenpitkussen. Doe nog een ontspannend parfum in de Bora Bora-verdamper voor etherische oliën (ook van Lanaform) en je bent al snel in de zevende hemel!

koude handen, handwarmer, winter

1. Gun jezelf zalige zachtheid

Verbergt je stoere look een gevoelige huid? Dan is de Philips S7530 het perfecte scheerapparaat voor jou. De flexibele DynamicFlex-scheerkoppen glijden in vijf draairichtingen soepel over je gezicht en hals zonder de minste irritatie te veroorzaken. Gebruik hem droog voor een snelle en comfortabele scheerbeurt, of op een vochtige huid, zelfs onder de douche!

Tip: bij de S7530 zit ook een baardtrimmer en een reinigingsborstel voor een diepe, milde reiniging van je gezicht. Zo zie je er binnen de kortste keren weer op je kerstbest uit!

Ontdek nog meer tips voor ontspannende eindejaarsfeesten in het Vanden Borre wintermagazine.

Gerelateerde posts