Smartphones voor Pokémon GO

Twijfels over welke nieuwe smartphone je zou kopen? Grote fan van Pokémon GO? Wij vertellen je graag waar je moet op letten. Zo kan je zelf binnenkort zonder problemen jouw eigen queeste starten om de kleine wezentjes te zoeken die de wereld aan het veroveren zijn.

De basis: scherm, camera en internet

Met Pokemon GO trek je er op uit in de wereld. Aangezien je zoveel buiten loopt, zal je een scherm moeten hebben dat hoge kleurcontrasten biedt en helder is. Zo kan je beter de contrasten zien in direct zonlicht. Je kiest dus best voor een AMOLED-scherm.

Daarnaast heb je ook een goede camera nodig. Kies voor een model met hoog aantal pixels, zodat je je queeste mooi in beeld hebt. Daarnaast hou je best ook rekening met je internetverbinding. Als je bandbreedte beperkt is, schakel je beter over naar een abonnement met meer data.

20160726_small_08

Genoeg batterij om je zoektocht verder te zetten

Belangrijk voor je Pokemon GO-ervaring is natuurlijk dat je zo lang mogelijk kunt blijven spelen als je er op uit trekt. Je hebt dus een smartphone met genoeg batterij nodig, zodat je onderweg niet plots op zoek moet gaan naar een stopcontact.

Voor alle veiligheid kan je natuurlijk ook altijd een powerbank meenemen. Daarmee ben je steeds zeker dat je je smartphone onderweg kunt opladen, zodat je kunt blijven zoeken naar nieuwe Pokémons.

20160710_small_03

Let ook op de gyroscoop

Een gyroscoop laat je smartphone toe om zich te situeren in een 3D-ruimte. Zie je bijvoorbeeld op je smartphone een kamer, dan zal een smartphone zonder gyroscoop daar slechts een statische afbeelding van tonen. Met een gyroscoop kan je smartphone door de kamer bewegen alsof je er zelf was.

Om die reden is een gyroscoop belangrijk om te gamen, want zonder is virtuele realiteit niet mogelijk. Goedkopere smartphones zijn niet altijd uitgerust met een gyroscoop. Vraag dat dus zeker na als je een smartphone koopt en Pokémon GO wil spelen.

20160726_small_05

Onze selectie

Je kiest dus best voor een smartphone met gyroscoop en 4G en een abonnement met genoeg data. Interessante toestellen zijn dus de Wiko Ufeel Lite, de Motorola Moto G4, de Huawei P9 of de Samsung S7. Ontdek ze zelf en kies de smartphone waarmee jij op Pokémon-jacht kunt vertrekken!

Gerelateerde posts