Gezondheidsfreak Sofie en haar Philips HU5930/10 luchtbevochtiger

Als je Sofie niet aantreft in de yogastudio is ze wel biogroenten en -fruit aan het uitzoeken op de ecologische boerderij in de buurt. En ook thuis staat alles in het teken van gezondheid. Voor gezonde, frisse lucht rekent ze op de Philips HU5930/10 luchtbevochtiger en –reiniger. Wij vroegen haar waarom ze dat zo belangrijk vindt.

Een gezonde, duurzame thuis

“Een mens brengt gemiddeld 70% van zijn tijd thuis door. Het is dus belangrijk dat je eigen plekje helemaal comfortabel aanvoelt,” vertelt Sofie.

Voor haar betekent dat vooral dat haar huis duurzaam, ecologisch – en gezond moet zijn. “Bewust leven is mijn dada. Zonnepanelen, duurzame isolatie, spaarlampen: ik heb over alles nagedacht. En ja, ik besteed ook erg veel aandacht aan de lucht in huis.” Om haar daarbij te helpen, schafte Sofie de Philips HU5930/10 luchtbevochtiger en -reiniger aan. Die zorgt voor de perfecte luchtvochtigheid en schone, frisse lucht in huis.

De perfecte luchtvochtigheid

“Ik hecht enorm veel belang aan de juiste vochtigheidsgraad,” vertelt Sofie. “Als je het lijstje ziet van gezondheidsproblemen die te droge lucht kunnen veroorzaken, gaan je haren recht overeind staan. De Philips HU5930/10 zorgt altijd voor de perfecte luchtvochtigheid. Dat kan al heel wat kwaaltjes voorkomen!”

luchtreiniger, luchtbevochtiger, philips

Schone, frisse lucht

Met regelmatig verluchten kom je al een heel eind om de lucht in huis gezond te houden. Maar Sofie  neemt liever het zekere voor het onzekere: “Weinig mensen staan stil bij de luchtkwaliteit in huis. Ja, goed verluchten en af en toe je ramen eens opengooien doet al veel. Maar ik ben toch een stuk geruster met de Philips HU5930/10. Hij reinigt de lucht automatisch én beschermt me tegen allergenen. En geloof het of niet: ik voel écht het verschil!”

luchtreiniger, luchtbevochtiger, philips

Ook jouw huis zo gezond en duurzaam mogelijk inrichten met de slimme producten van Vanden Borre? Vind deze en andere tips in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine (binnenkort verkrijgbaar)!

Gerelateerde posts