Nieuwigheden in klein elektro op IFA

FRANCESCA

Onze productspecialiste Francesca heeft op de IFA-beurs de standen bezocht die zich richten op klein elektro. Daar heeft ze enkele interessante technologieën ontdekt. Ik heb haar uitgevraagd over de meest opvallende nieuwigheden.

Francesca, welk product is jou het meest bijgebleven ?

Als grote hobbykok denk ik al meteen aan de nieuwe staafmixer van Braun, de Multiquick 9 Active Blade.

 

20160906_small_05Mixt hij beter dan vorige modellen?

Inderdaad! Praktisch zijn de messen, die hoger geplaatst worden, zodat je minder spatten hebt als je mixt. Zo kan je dus ook proper koken.

Ik ben zelf ook al geïnteresseerd! Daarnaast ben ik iemand die alles nogal graag netjes heeft, maar ik hou niet echt van kuisen. Heb je toevallig geen product gezien dat me het leven gemakkelijker kan maken?

20160906_small_04Ja, natuurlijk. Miele heeft bijvoorbeeld zijn nieuwe stofzuiger voorgesteld, de Blizzard. Hij is fantastisch.

Waarom is hij beter dan een ander model?

Het is de eerste stofzuiger van Miele zonder stofzak. Ook maakt hij heel weinig lawaai. En erg revolutionair is de Vortex-technologie. Daarmee kan je grof vuil scheiden van fijn stof. Dat laatste wordt daarna in een filter opgevangen en gefilterd. Dat maakt het stofzuigen nog efficiënter.

IFA_PEM_Ik zie dat er inderdaad heel veel leuke nieuwigheden zijn bij keukentoestellen en toestellen voor het huishouden. Welke nieuwigheden heb je ontdekt in het gamma van verzorgingsproducten?

Heel veel! In het bijzonder is er de Babyliss-baardtondeuse met een mooi design. Ze heet dan ook “De Designer”.

Ok, ze ziet er goed uit, maar doet ze het ook goed op gebied van technologie?

Natuurlijk! Ze heeft bijvoorbeeld drie messen die in verschillende richtingen bewegen. Dat zorgt ervoor dat je heel erg precies kunt snijden in slechts enkele minuten.

Is ze dan gemakkelijk te onderhouden?

Je kunt deze Babyliss Designer-tondeuse helemaal afspoelen onder water. Gewoon een paar minuutjes onder de kraan en klaar. Ook het opladen gaat heel gemakkelijk, dankzij de Quick Charge-functie. In slechts vijf minuten kan je haar opnieuw gebruiken.

Dat biedt me wel inspiratie voor mijn thuis! Heb je nog andere leuke dingen gezien?

Nog een leuk product is de Babyliss-stijlborstel die ook verwarmt. Daarmee kan je je haar in slechts een paar minuten stijlen. Ik ben ook een20160906_small_03 kijkje gaan nemen bij de connected tandenborstels. Braun heeft ons bijvoorbeeld de Oral B Genius 9000 getoond. Hij is echt geniaal! De tandenborstel geeft je real time feedback over hoe goed je poetst. En hij geeft ook aan welke zone je nog niet genoeg gekuist hebt.
En waar zie je dat dan?

Op het scherm van je smartphone. Je moet gewoon je tandenborstel via bluetooth aan je smartphone koppelen. Je downloadt de Oral B-app en je krijgt een gedetailleerde analyse van je poetsprestaties.

Heel leuk! Wel, ik zie dat het kleine elektro ons heel veel leuke nieuwigheden te bieden heeft. Bedankt voor deze interessante update over je ervaring op de IFA-beurs.

 

Gerelateerde posts