Dit jaar krijgt mama een cadeau op maat

Op zondag 14 mei vieren we Moederdag. Omdat alle mama’s verschillend zijn, verdienen ze een cadeau op maat. Geef je mama dit jaar dus iets waar ze echt blij van wordt. Waar houdt jouw moeder van? Onze tips kunnen je alvast inspireren.

 

De sportieve mama

Is je moeder gebeten door sport? Met een outdoor gps trekt ze zelf op avontuur. Ze wandelt, loopt en fietst er vrolijk op los terwijl ze nieuwe plekjes ontdekt. Heeft ze zin om haar sportprestaties bij te houden? Geef haar een activity tracker. Die zijn trendy en stijlvol en houden al haar gegevens bij.

De keukenprinses

Je moeder kookt graag? Dan is een keukenrobot het ultieme cadeau. Ze kan zich volledig uitleven in de keuken en bereidt er makkelijk heerlijke gerechten mee voor de hele familie. Liever iets originelers? Een wok is een uitstekend alternatief! Wokgerechten zijn snel klaar en bovendien heel gezond.

De creatieve mama

Als je moeder creatief is en graag foto’s neemt, zal je haar zeker plezieren met een gloednieuw fototoestel.Of wat dacht je van een videocamera? Ze legt er leuke herinneringen mee vast op beeld. Moederdag kan meteen gefilmd en herbeleefd worden wanneer jullie er zin in hebben.

De schoonheidskoningin

Staat je mama uren in de badkamer om zich te op te maken? Houdt ze van alles wat met schoonheid te maken heeft? Schenk haar een toestel om zich optimaal te verzorgen. En met een semi-definitieve epilator toont ze fier haar gladde benen deze zomer!

De moderne mama

Voor hippe moeders is een laptop of tablet een leuk cadeau. Of wat dacht je van een elegante smartphone waarmee ze kan uitpakken bij haar vriendinnen? Apps, chatten, selfies, surfen op het net, spelletjes, … hier houdt ze ongetwijfeld van.

Het ideale geschenk nog niet gevonden? Bekijk onze lijst met tal van cadeautips!

 

 

Gerelateerde posts