Een cadeau op maat voor papa

Op zoek naar een cadeau op maat voor je vader? Bij Vanden Borre bieden we je een ruime keuze voor elk type papa. Is hij sportief of creatief? Houdt hij van koken? Vind een geschenk waar je je papa echt blij mee maakt op Vaderdag.

Voor de sportieve papa

De sportieve papa
Joggen, fietsen, zwemmen… een activity tracker of sporthorloge houdt alle sportieve prestaties van je papa bij. Hij krijgt uitdagingen en blijft gemotiveerd. Bovendien draagt hij het toestel makkelijk aan zijn pols tijdens het sporten.

Voor de creatieveling

De creatieve papa
Neemt jouw papa op elk feest foto’s? Geef hem voor Vaderdag een reflex fototoestel. Hij kan er creatief mee aan de slag en past het objectief aan de situatie aan: voetbalwedstrijd, huwelijksfeest, verjaardag, vakantie… hij legt alles in perfecte kwaliteit vast!

Voor de hobbykok

De hobbykok
Is jouw papa de kok is in huis en is koken één van zijn favoriete hobby’s? Verras hem op Vaderdag met een keukenrobot. Het toestel wordt ongetwijfeld zijn beste vriend in de keuken want hij bereidt er eenvoudig allerlei gerechten mee. Een extra voordeel? Jij zal met plezier smullen van al zijn creaties!

Voor de filmliefhebber

De filmliefhebber
Maak van de woonkamer een echte bioscoopzaal met een homecinema. Beeld en geluid komen volledig tot hun recht zodat je papa midden in de actie zit!

Voor de verzorgde papa

De verzorgde papa
Komt je papa graag tiptop voor de dag? Met een scheerapparaat verzorgt hij zich optimaal. De nieuwste modellen zijn heel eenvoudig te gebruiken: gedaan met wondjes en irritatie. Is hij fier op zijn 3-dagenbaard? Koop hem dan voor Vaderdag een baardtrimmer. Zo kan hij zijn snor en baard perfect onderhouden.

Voor de workaholic

De workaholic
Plezier je papa met een tablet pc als hij vaak reist en onderweg graag werkt. Dankzij dit compacte speelgoedje benut hij zijn tijd optimaal. Gebruikt hij liever een klavier? 2-in-1 computers zijn flexibel en vormen de ideale combinatie tussen een tablet pc en een laptop.

Voor de coole papa

hoverboard1
Probeert jouw papa graag de nieuwste trends uit? Met een hoverboard verplaatst hij zich makkelijk door de stad en zelfs in huis. Bovendien ziet hij er supercool uit en beleeft hij er zijn tweede jeugd mee. 

Meer inspiratie nodig? Vind je cadeau voor Vaderdag hier!

 

Gerelateerde posts