Home sweet home

Geen zin om uren in de auto of het vliegtuig te zitten om op je bestemming te geraken? Groot gelijk: thuis je vakantie doorbrengen heeft zo zijn voordelen!

Als je in de vakantie gewoon thuis blijft, heb je eindelijk een keer tijd om al de seizoenen van je favoriete serie te bekijken, om helemaal op te gaan in een boek of om je eigen buurt wat beter te leren kennen … Er zijn zoveel dingen waarvoor je de rest van het jaar niet echt de tijd hebt. We geven je wat inspiratie …

De beentjes in de lucht

Installeer je op je gemak met de afstandsbediening in de hand en je bent vertrokken voor een namiddagje pure beleving! Of je nu een documentaire kijkt of een serie, met een Samsung QE55Q7F QLED tv waan je je middenin de actie dankzij het beeld van topkwaliteit. Bovendien hoef je niet met verschillende afstandsbedieningen te sukkelen, want die van je televisie stuurt ook je andere apparaten aan. Handig!

Een bioscoopervaring

Houd je van dat cinemagevoel? Dan kom je met de Samsung UE55MU7050 Premium UHDtelevisie helemaal aan je trekken. Het beeld is uitzonderlijk scherp, de kleuren zijn echter dan echt en het zwart en wit zijn uiterst strak afgelijnd. Welke film je ook kijkt, binnen de kortste keren vergeet je dat je gewoon thuis voor de buis zit.

Hier en nu

Wil je in een goed boek duiken of er eindelijk in slagen niveau 2 689 van je favoriete spelletje uit te spelen? Er zijn zoveel plezante en interessante activiteiten om je bezig te houden. Kies de Samsung Galaxy Tab S3 voor je e-books en spelletjes want deze tablet biedt je een weergaloze visuele ervaring dankzij het duidelijke en heldere scherm, de Vulkan grafische interface en de HDR-videoweergave.

Ga op ontdekking

Zin in wat buitenlucht? Zet je twee voeten stevig op je Denver DBO-6501 Hoverboard en je kunt een toertje doen in je buurt of zelfs verder van huis. Met een volledig opgeladen batterij kun je maar liefst 15 km afleggen om de streek te verkennen in alle windrichtingen … En hoe zou het zicht er vanuit de lucht uitzien? Dat ontdek je snel met je Parrot Airbone Cargo drone: daarmee kun je foto’s nemen en zelfs kleine voorwerpen vervoeren.


Nog meer suggesties voor een geslaagde vakantie bij je thuis? Je vindt ze in het zomermagazine van Vanden Borre.

Gerelateerde posts