Voor jou getest: de Rowenta Air Force 360

Een kater in huis: dat betekent vaak stofzuigen. De vloer, zijn krabpaal, zijn zeteltje, mijn sofa… Blij dat ik deze Rowenta Air Force 360 mag testen. Maar is deze steelstofzuiger ook voor jou een aanwinst? Dat ontdek je hier!

Aan de slag

Nieuwsgierig naar de inhoud, open ik de doos. Steel, meubelborstel, kruimeldief, kleine en grote turboborstel, multifunctionele borstel, lader… Alles voor een grondige reiniging. 3 uur opladen en de Rowenta Air Force 360 is klaar voor actie. Nu ik nog…
20170613_173133
Ik bevestig alle onderdelen aan elkaar en start mijn schoonmaakbeurt. De handleiding? Oei… die zit nog altijd in een plastic zakje. Ik hou het als lectuur voor noodgevallen. Wat me wel meteen opvalt: deze steelstofzuiger is superlicht!
20170613_171829

Beweeg vlot en vrij

Hoekjes en lamp
De Rowenta Air Force werkt draadloos zodat je vlotjes heel je woonkamer doorkruist. Switchen van stopcontact of struikelen over de draad? Dat behoort tot het verleden. Elk plaatsje bereik ik vlot, zelfs de kleine hoekjes die ik vroeger ‘vergat’.
Rowenta mix
De tegels in de woonkamer, het laminaat in de slaapkamers, de houten trap, tapijten… de Rowenta Air Force 360 slorpt overal het vuil op. Oh ja, er liggen ook nog wat chips op de achterbank van mijn auto. De kruimeldief even nemen en de volgende passagiers zitten op kraaknette zetels.

The (Air) Force is with you

boost2
Stil en licht, staat dat synoniem voor weinig zuigkracht? Die vraag stel ik me ook, maar zoals de naam van deze Air Force 360 belooft: de steelstofzuiger is krachtig.

Druk op de “Boost-knop” voor extra vermogen. Stofdeeltjes, dierenhaar, pollen… ze verdwijnen even snel als ze komen.

Wennen aan de wendbaarheid

Perfectie bestaat niet en dus heeft deze Rowenta Air Force ook een minpunt. Het duurt even voor ik aan zijn wendbare karakter wen. Zijn wieltjes hebben een eigen willetje waardoor hij soms de verkeerde bocht neemt. Het blijkt vooral een kwestie van feeling en gewoonte.
20170614_172344

Het oog wil ook wat

Het is een detail, want een stofzuiger hoeft niet mooi te zijn (wel efficiënt en ergonomisch). Je stopt hem na het schoonmaken toch terug in de berging. Maar de Air Force 360 charmeert door zijn futuristische, briljante design.

Een leuke bonus: om het opvangbakje leeg te maken, trek je gewoon aan het hendeltje op de kruimeldief. Hygiënisch en super praktisch. Tip: hou hem wel boven de vuilbak, anders worden je schoenen vuil en kan je opnieuw beginnen :-)

rowenta_rh9089wo_8548609_2_lang wit

En dan nu… de punten!

Vince
Zoek je een krachtige en flexibele steelstofzuiger? Dan verrast deze Air Force 360 zeker ook jou. Je reinigt je huis in een recordtempo. Perfect voor na een lange werkdag of voor vroege vogels die ’s ochtends graag al stofzuigen.

Heb je net als ik een kat, een hond, passagiers die op de achterbank van je auto eten of irritante pollen die maar al te graag je huis binnendwarrelen? Één raad: go for it!

 

Gerelateerde posts