WK 2018: 5 tips om te scoren bij je vrienden

Zin om dit WK vrienden uit te nodigen en samen te supporteren? Topidee! Hoe meer supporters, hoe meer vreugd. Wij vertellen je hoe je de perfecte voetbalavond organiseert. Zo eentje die nog lang blijft nazinderen. Volg onze tips en scoor maar liefst 5 keer bij je vrienden.

1. Maak je huis supporterproof

Je vrienden komen op bezoek en dan wil je natuurlijk dat je huis er extra proper uitziet. Tijd voor de grote kuis. Maak het jezelf makkelijk met een efficiënte stofzuiger.

En geef ook je ramen een poetsbeurt. Met een ramenwasser ben je in een mum van tijd klaar. Zo hangt de Belgische vlag er perfect bij.

Is het mooi weer? Dan kan je ook buiten naar de wedstrijd kijken. Hoe? Plaats een beamer op je terras.

2. Scoor met je beeldkwaliteit

Je huis is nu kraaknet, maar ook je televisie is misschien aan vernieuwing toe. De allernieuwste oled, qled en 4K-tv’s zorgen ervoor dat je volledig opgaat in de actie, alsof je zelf in het stadion in het verre Rusland zit.

Zijn je vrienden hevige supporters? Ga voor een homecinema of soundbar. Zo hoor je zelfs de bal tegen de netten knallen of het gevloek van de tegenpartij.

3. Lekkere hapjes als opwarming

Net als bij een voetbalmatch die je zelf speelt, is een goede opwarming essentieel. Voorkom krampen :) Trakteer je gasten op lekkere en gezonde hapjes! Zondigen hoort er natuurlijk ook bij: haal de chips uit de kast of maak zelf popcorn. Tip: zet naast de hapjes een potje op tafel voor pronostieken. Wat is de einsdcore, wie scoort het eerste doelpunt en in de hoeveelste minuut? Altijd leuk en het zorgt voor nog meer spanning tijdens de wedstrijd!

4. Supporters weten waarom

Wat drinken voetbalfans tijdens de match? Een pintje natuurlijk! En wat is er beter dan een fris pintje? Twee frisse pintjes!

Heb je geen zin om telkens naar de koelkast te lopen en een spannende actie van De Bruyne, Mertens of Hazard te missen? Plaats een Philips Perfect Draft op tafel. Je vrienden tappen zelf hun bier. Da’s niet alleen handig voor jou, maar ook superleuk voor je supportersbende. Denk er wel aan: drink met mate(n) :)!

5. Met Damso aan de BBQ-tafel

De match is gedaan. Winst, gelijkspel of verlies voor onze Rode Duivels? Wat de uitslag ook is, je vrienden hebben sowieso honger. Laat ze niet met een lege buik naar huis gaan. Ga gezellig samen rond de barbecue zitten. En als afsluiter van de fijne dag geniet je samen van een streepje muziek. Een bluetoothspeaker werkt draadloos. Iedereen speelt er z’n favoriete liedjes op af.

Wil je Damso toch bij dit WK betrekken? Dan hoef je hem enkel via bluetooth het veld (jouw gazon) op te sturen.

 

Gerelateerde posts