1 miljoen abonnees op de My Vanden Borre News

Het is zover: jullie zijn met 1 MILJOEN abonnees op onze newsletter. De gelukkige is Brigitte uit Engis. Zij is onze miljoenste abonnee. Om haar te bedanken, hebben we haar de splinternieuwe capsulemachine Krups Movenza van Dolce Gusto cadeau gedaan.

Amélie heeft Brigitte een bezoekje gebracht om haar haar cadeau persoonlijk te overhandigen. Ze heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar een aantal vragen te stellen over onze newsletter en haar ervaring met Vanden Borre.

Brigitte, ben je blij dat jij de miljoenste abonnee op onze newsletter bent?

Tuurlijk! Ik had het echt niet verwacht. Het is echt een leuke verrassing!

Je hebt je onlangs op onze newsletter geabonneerd. Wat vind je ervan?

Zeer interessant. De info is goed samengevat en met één druk op de knop krijg je meer details. In het algemeen neem ik alles vluchtig door en klik ik op de artikels die mij het meest interesseren.

Wat vind je leuk aan onze newsletter?20160922_small_03

Ik ben vooral geïnteresseerd in de nieuwigheden die jullie naar voren brengen. Het is een goede informatiebron om nieuwe elektrotoestellen te ontdekken. Daarnaast lees ik ook graag het advies dat jullie aan klanten geven. Van advies gesproken, ik heb onlangs online een koelkast gekocht op jullie website en ik kreeg na mijn aankoop een mail met gebruiks- en onderhoudsadvies voor mijn koelkast! Echt geweldig!

brigitte-3Wat kan beter volgens jou?

Eerlijk gezegd zou ik hierop niet kunnen antwoorden. Ik ben maar sinds kort geabonneerd. Voorlopig heb ik geen specifieke opmerkingen. In ieder geval beveel ik de newsletter aan aan iedereen die info zoekt over technologische nieuwigheden.

Wil je nog iets toevoegen?

Ja, ik wil van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik heel tevreden ben over mijn ervaring bij Vanden Borre. Ik ben al een paar jaar klant bij Vanden Borre en ik ga gewoonlijk langs in jullie winkel in Boncelles. Ik gebruik jullie website om info te zoeken en ik heb er onlangs mijn eerste bestelling uitgevoerd. Alles is zeer goed verlopen, van de bestelling tot de installatie.

Bedankt Brigitte en nogmaals proficiat!

 

En jij, wat vind jij van onze newsletter? Wat vind je leuk? Wat zou je veranderen? Aarzel niet en vertel het ons!

 

Gerelateerde posts