IFA 2018: Nooit meer dweilen? Kärcher stelt het ideale alternatief voor

Is dweilen niet je favoriete karwei, maar hou je toch graag je huis proper? Op de IFA-beurs werd de gloednieuwe Kärcher FC3 voorgesteld. Het is de allereerste draadloze dweilreiniger. Meer info over deze innovatieve reiniger en andere Kärcher-apparaten waarmee je supersnel je hele huis schoonmaakt? We zetten ze voor jou op een rijtje.

Kärcher FC3: dweil je voor het eerst? 🎶

Dan sla je een flater, trek het je niet aan… want de Kärcher FC3 neemt je deze vervelende karwei uit handen. De allereerste draadloze dweilreiniger is uitgerust met rollers die voortdurend natgemaakt worden en is geschikt voor alle harde vloeren. Je reinigt er ook makkelijk mee onder je zetels, meubels en bed. Zelf maak je je handen niet nat, het vuile water belandt rechtstreeks in het reservoir.

Gebruik hem tot 20 minuten lang dankzij zijn lithium ion batterij. Klaar met schoonmaken? Haal de rollers van het toestel en plaats ze in de wasmachine. Super!

Kärcher FC3

Kärcher FC5: stofzuig en dweil tegelijkertijd

Wil je stofzuigen en dweilen tegelijkertijd? Dan is de Kärcher FC5 de ideale oplossing. Deze 2-in-1 vloerreiniger pakt alle harde vloeren aan. Perfect voor een snelle poetsbeurt!

Je hoeft de borstels ook niet schoon te maken na gebruik: ze reinigen zichzelf.

Kärcher WV5: nu je toch bezig bent…

Kan je evengoed je ramen ook proper maken. Niets makkelijker dan een draadloze Kärcher-ruitenwasser. Gebruik de Windows Vac 5 of WV5. Dankzij de combinatie van een sproeifles en een ruitenwasser bekom je snel streep- en druppelvrije ramen. Je hoeft geen professional te zijn om perfecte resultaten te krijgen. Bovendien is hij zeer gebruiksvriendelijk: je reinigt makkelijk in de kleinste hoekjes, geniet van een autonomie van 20 min. en beschikt over een comfortabele handgreep.

 

Gerelateerde posts