Home    At Your Service    Professionele service van advies tot installatie

Professionele service van advies tot installatie

door | feb 23, 2019 | At Your Service

Inbouwtoestel gekocht bij Vanden Borre? Dan is de levering en aansluiting inbegrepen in de prijs. Bovendien kan je rekenen het advies van onze specialisten. Wil je dat we je toestellen meteen installeren? Kies dan voor de betalende installatie op maat. Zo ben je zeker dat ze helemaal juist zijn aangesloten.

STAP 1: verkennend bezoek

De installatie van inbouwtoestellen vraagt wat voorbereiding. Daarom vraag je in de winkel best een voorbezoek bij je thuis aan. Onze inbouwspecialist komt bij je langs en verzamelt alle informatie die nodig is om de juiste toestellen te kiezen. Het voorbezoek is 100% aftrekbaar bij aankoop vanaf € 1.000,00 aan inbouwtoestellen.


STAP 2: advies van specialisten

Onze verkopers geven je gespecialiseerd advies bij de keuze van je toestellen. Ze bekijken welke producten aan je behoeften voldoen en hoe ze in je keukenindeling passen. Bovendien maken ze gratis een offerte op maat van jouw project.STAP 3: levering en installatie

Je toestellen worden gratis geleverd en aangesloten. Is er toch wat installatiewerk nodig? Ook dan kunnen we helpen. Afhankelijk van het type toestel en de indeling van je ruimte biedt Vanden Borre installatiediensten op maat. Je ontdekt ze allemaal in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine.


Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine.

Je staat op het punt een inbouwtoestel te kopen of een bestaand toestel te vervangen? In onze video’s leggen onze specialisten je haarfijn uit hoe je de maat moet nemen en hoe je het juiste toestel kiest voor je keuken.