Home    Beeld & Geluid    4 must-haves voor het perfecte geluid

4 must-haves voor het perfecte geluid

 Van draadloze oortjes en een klassieke hoofdtelefoon tot een draagbare bluetoothspeaker en een soundbar: je vindt bij Vanden Borre  audio accessoires voor elke setting en elk moment. Of dat nu een outdoor solo-run of een indoor feestje met je bubbel is. We zetten de verschillende mogelijkheden graag op een rij!

Door Vanden Borre Magazine

Earbuds: draadloze oortjes

De trend van het moment? Kleine ear buds waar grootse sounds uitkomen. Ideaal om te sporten en te multitasken. Mooi meegenomen: heel wat ear buds beschikken over Active Noise Cancelling (ANC), zodat je ongestoord je ding kunt doen. We hebben heel wat earbuds van verschillende merken in ons assortiment, die compatibel zijn met jouw smartphone … of de smartphone van jouw dromen en andere multimedia toestellen.

De klassieke koptelefoon

De hoofdtelefoon Marshall Major 3 ziet eruit als de klassieke hoofdtelefoon van hetzelfde authentieke merk … maar hij kan zoveel meer. Na één keer opladen gaat ‘ie meer dan 30 uur mee. Beluister je favoriete muziek makkelijk via de Bluetooth aptX. De app optimaliseert de geluidskwaliteit en zorgt dat geluid en beeld zonder vertraging aan elkaar worden gekoppeld. Ideaal als jij je favoriete serie of film on the go wil bekijken op je laptop, tablet of smartphone!  

Draagbare bluetoothspeaker

Je hebt zin in een feestje op verplaatsing en wil niet wakker liggen over het weer? Neem de draagbare bluetoothspeaker zoals JBL Xtreme mee. Hij bezorgt je altijd en overal dat kenmerkende kwaliteitsvolle geluid dat je gewoon bent van JBL. De speaker kan niet alleen tegen miezer, regen en stof maar heeft ook een verborgen extra in de draagriem. Of we het al kunnen verklappen? Al je wil … Een draagriem met een flesopener. Say what?!

Soundbar met subwoofer

Tover je woonkamer om in een cinema of een stadion met een soundbar, al dan niet met subwoofer voor extra geluidseffecten. Kies voor een soundbar van hetzelfde merk als je tv zoals de Q-series van Samsung … of een soundbar van een merk dat uitblinkt in audio zoals de Bar 2.1 Deep Bass van JBL. Welke soundbar je ook kiest: ze zullen altijd voor een indrukwekkende audio-ervaring zorgen. Verbind met je tv, tablet of smartphone via een HDMI-kabel of bluetooth. Tip: je kunt rekenen op onze installatiedienst voor een feilloze installatie van je nieuwe toestellen.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

 

 

Draadloze oortjes

MARSHALL MAJOR III BLACK

JBL XTREME 3 BLACK

JBL BAR 2.1 DEEP BASS

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptopDe Aspire Vero laptop van Acer is gemaakt van gerecycled materiaal. Maar is deze laptop wel even efficiënt als duurzaam? Om dat te weten te komen, heeft onze designer Dylan hem getest. Goedgekeurd of niet? Ontdek zijn verdict...

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...