Home    Beeld & Geluid    De 5 leukste bestemmingen van de herfst!

De 5 leukste bestemmingen van de herfst!

door | aug 14, 2019 | Beeld & Geluid

Wij gingen op onderzoek uit en verzamelden de leukste, meest fotogenieke bestemmingen voor september en oktober. Al wat jij nog moet doen, is boeken. Bon voyage!

Op zoek naar het Noorderlicht in Scandinavië

In het noorden van Scandinavië kan je het Noorderlicht spotten vanaf september. Elk jaar komt het licht rond 22 september het vaakst voor. Het proberen waard, toch?

Nazomeren aan de Kroatische Rivièra

In Kroatië zijn september en oktober een echte nazomer. De zon schijnt, maar het is niet meer zo heet als in augustus. Bovendien is het er een pak rustiger dan in het hoogseizoen.

Wildlife spotten op de Afrikaanse steppe

In september en oktober vallen in Afrika de blaadjes van de bomen, waardoor het op heel wat plaatsen eenvoudiger wordt om de big five te spotten – en te fotograferen. Allen daarheen!

Couleur locale opsnuiven in Marokko

In september en oktober is het in Marokko nog heerlijk warm. Op een paar uur tijd sta je midden in de soeks van Marrakesh of op het strand van surfhotspot Essaouira. Een aanrader!

Herfstkleuren fotograferen in Japan

Het land van de rijzende zon heeft ook in de herfst heel wat te bieden. In de natuurgebieden – en in parken in grootsteden als Tokyo en Kyoto – vind je prachtig fotogenieke herfstkleuren.

NIKON Z6 HYBRIDE

 De full-frame BSI CMOS-sensor met 24,5 MP van de Nikon Z6 legt beelden haarscherp en vol detail vast. De snelle EXPEED 6-beeldprocessor levert dynamische foto’s met weinig ruis – hoe donker het ook is. En uiteraard switch je zonder probleem naar full-frame 4K/UHD-video.

Nikon, Z6, full-frame BSI CMOS-sensor, EXPEED 6-beeldprocessor, dynamische foto's, 4K, UHD-video

SONY α7 PACK

 Met de α7 combineerde Sony de belangrijkste nieuwe technologieën om de hoogste resolutie en beeldkwaliteit ooit te bereiken in een compacte camera. De full-frame Exmor® CMOS-beeldsensor zorgt voor een groot dynamisch bereik en verbluffend realistische beelden.

Sony, Alpha 7, nieuwe technologie, resolutie, beeldkwaliteit, full-frame exmor smos-beeldsensor, realistische beelden

SAMSUNG T5 

 Krijg toegang tot je beelden vanaf elk apparaat. De compacte Samsung T5 draagbare harde schijf beschikt over een enorm opslagvermogen en een snelle gegevensoverdracht van en naar laptops, smartphones, spelcomputers en andere toestellen.

Samsung, T5, draagbare harde schijf, snelle gegevens, laptop, smartphone, spelcomputer

PANASONIC LUMIX GX800 PACK

 De LUMIX GX800 is licht en stijlvol vormgegeven. Dankzij het slimme touch screen is hij net zo gebruiksvriendelijk als je smartphone. Maak video’s en selfies in 4K-kwaliteit, verbind je toestel met je smartphone om snel te sharen op social media en mis geen enkel fotomoment meer!

Panasonic, LUMIX GX800, fotocamera, fototoestel, touch screen, stijlvol, gebruiksvriendelijk, 4K, smartphone

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!