Home    Beeld & Geluid    De beste tv voor je favoriete kerstfilm

De beste tv voor je favoriete kerstfilm

Je wil jezelf of een ander een televisie cadeau geven voor kerst? Wij helpen je alvast met kiezen, want ons team selecteerde een aantal toptelevisies met unieke features waarop Home Alone, The Sound of Music of Die Hard nog beter tot hun recht komen.

Door Vanden Borre Magazine

Er bestaan zoveel televisies als mensen, en elke televisie heeft zo zijn troeven. Kies daarom een televisie op basis van jouw kijkgedrag. Kijk je vooral films en series of ben je eerder een gamer? Heb je aandacht voor het design of de technologie van je televisie? Wil je een groot of een supergroot scherm met ingebouwd omgevingslicht en geluid … of reken je hiervoor op een extra soundbar?

Televisie voor films

De Panasonic oled-tv TX-65HZ1000E s de keuze van de Hollywood Professionals. Waarom? De televisie heeft een gekalibreerd beeld dat voldoet aan de hoge eisen van de filmmakers en -studio’s, waardoor jij hun werk kunt bewonderen zoals zij het écht hebben bedoeld.

Televisie voor games

Wie vol ongeduld zit te wachten op de nieuwste generatie spelconsole zit gebeiteld met een LG oled-tv. Ze zijn uitmuntend uitgerust voor elke gamer met uitstekend beeld en geluid, HDMI 2.1 aansluitingen en een ultralage input-lag die je gameplezier en prestaties zienderogen doen stijgen!

Design televisie

Je kijkt niet alleen televisie voor het haarscherpe beeld, maar ook voor het glasheldere geluid, het kamervullende Ambilight en andere geweldige tv- technologieën? Wel, dan zijn de nieuwe televisies van de Philips Performance serie zeker & vast iets voor jou!

TV-scherm met 8K

De krachtige, slimme processor van de Samung qled-tv 8K Q800T creëert de beste kijkervaring ooit met briljante 8K AI-upscaling en Adaptive Picture. Dankzij deze processor ervaar je de volledige kracht van elk beeld met 33 miljoen pixels voor ongekende helderheid met een resolutie vier keer hoger dan 4K.

TV-scherm met geluid

De allereerste Sony oled-tv is een feit en verkrijgbaar in verschillende modellen voor een grote, grotere, grootse tv-ervaring. Meer nog: de flexibele Sony KD is de eerste tv die geluid uitzendt vanuit zijn scherm. Voor iedereen die hoge eisen stelt aan het beeld én het geluid van zijn tv.

Vraag het aan Vanden Borre!

Een smart-tv aansluiten op je draadloos netwerk, luidsprekers plaatsen, multimediatoepassingen configureren, … Je kunt vast & zeker een beetje hulp gebruiken bij het installeren van je tv. Gelukkig kun je hiervoor rekenen op onze tv-diensten.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

 

PANASONIC TX-65HZ1000E

LG OLED88ZX9LA

PHILIPS 55OLED854/12

SAMSUNG QE85Q950TSLXXN

SONY KD65A87BAEP

In hetzelfde thema

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Aaah, de winter. Buiten is het koud. Een beetje guur. En de nacht overvalt ons vroeg. Het is weer tijd om samen voor de buis te kruipen dus en met je vrienden, lief of het hele gezin te genieten van je favoriete programma’s, series en films. En dat doen we met steeds...

Voor jou getest: de Huawei MatePad-tablet

Voor jou getest: de Huawei MatePad-tablet

Huawei pakt uit met een nieuwe tablet: de Huawei MatePad. En ik pak ze graag uit haar verpakking om ze gedurende twee weken te testen. Voldoet deze strakke multimediatablet met eigen applicatiewinkel aan mijn hoge eisen? Lees het verdict! Unboxing Van zodra ik de...

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

Deze week kreeg ik de kans om de Sony Vlog ZV-1 uit te proberen, plus het pack dat speciaal werd ontworpen voor vlogfanaten. Wil je weten wat ik ervan vond en of hij wel echt geschikt is om leuke filmpjes te maken? Lees dan zeker verder!In de doos Bij het openen van...

DIY: vloggen like a pro

DIY: vloggen like a pro

Je maakt graag video’s en deelt ze nog liever met familie, vrienden en nobele onbekenden via sociale media? Wel, dan zit de kwaliteit van je beeldmateriaal maar beter goed. Een makkie met een multifunctionele vlogger kit én onze praktische tips voor de perfecte...