Home    Beeld & Geluid    De draagbare sfeermaker van student Toon

De draagbare sfeermaker van student Toon

door | jun 17, 2019 | Beeld & Geluid

Van een picknick in het park en een barbecue bij vrienden naar een festivalweide en weer terug: de zomer van student Toon zit behoorlijk vol. Om voor wat extra sfeer te zorgen, ging hij op zoek naar een draagbare speaker die tegen een stootje kan. De krachtige, compacte Sony SRS-XB12 bleek een winnaar over de hele lijn.

sony, srs, xb12, draagbaar, compact, extra bass, waterproof, stofbestendig, festival

Krachtige beats, altijd en overal

“De SRS-XB12 is superdraagbaar, maar levert toch ook een goede geluidskwaliteit. De EXTRA BASSTM-technologie zorgt voor een diep, krachtig geluid. Zo kunnen mijn vrienden en ik zelfs in open lucht of op drukke plaatsen onze lievelingsnummers afspelen.”

Bestand tegen het leven

“De SRS-XB12 gaat tot 16 uur mee. En dus kan ik hem met één keer opladen een hele dag door gebruiken. Plus: hij is waterproof en stofbestendig. Hij overleeft dus met gemak een regenbui of een wilde nacht op een festivalcamping. Geloof me: ik heb het geprobeerd!”

Extra draagbaar

“Met de SRS-XB12 kan ik zelfs naar muziek luisteren op de fiets of tijdens het skaten. Ik bevestig hem gewoon met de draagriem aan mijn fiets of arm en ik neem mijn nummers overal mee. De speaker is superlicht en klein, dus je voelt niet eens dat je hem bij hebt!”

Je eigen draagbare muziekfestival

De Sony SRS-XB21 is uitgerust met LIVE SOUND, een driedimensionaal geluid dat de muziek nog verder verspreidt. De verlichting volgt de beat van je favoriete nummers. Groot feest? Met de Wireless Party Chain verbind je tot wel 100 draadloze speakers via bluetooth en synchroniseer je zowel de muziek als de verlichting!

sony, srs, xb21, live sound, wireless party chain, 100 draadloze speakers, bluetooth, synchroniseer

De ultieme feestspeaker

Met de Sony SRS-XB32 geniet je van groots partygeluid alsof het live voor je gespeeld wordt. Stel de meerkleurige draadverlichting af op je stemming en activeer de stroboscooplichten voor een echt festivalgevoel. Extra veel features voor extra veel sfeer!
sony, srs, xb32, meerkleurige draadverlichting, stroboscooplichten, festival, party

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!