Home    Beeld & Geluid    Een zomer boordevol muziek

Een zomer boordevol muziek

door | jun 18, 2015 | Beeld & Geluid

Eindelijk zomer! En wie zomer zegt, zegt ook… festivals! Geniet tijdens dit zonnige seizoen van een complete muziekuitrusting en laat overal de hits van het moment weerklinken. Hoofdtelefoons, multiroomsystemen of miniketens: dit zijn de onmisbare toestellen voor een muzikale zomer!

De hoofdtelefoon: ontspannend en motiverend!

casque audio In een hangmat naar je muziek liggen luisteren? Niets is leuker! En wat is er motiverender dan tijdens het sporten een oppeppend liedje te horen? Een hoofdtelefoon is hiervoor de beste metgezel! Discreet of zichtbaar, met of zonder draad, hij is comfortabel en mooi, en biedt vooral een uitstekende geluidskwaliteit. Maak hier je keuze!

Multiroomsystemen, miniketens, … : muziek, dat deel je!

De zomer gaat ook vaak gepaard met barbecues en gezellige avonden in de tuin. Voor een geslaagde avond heb je natuurlijk ook muziek nodig! Luidsprekers zijn ideaal, maar welke zijn voor jou de juiste?

Multiroomsystemen multiroom

Om overal in huis van je muziek te genieten, heb je een multiroomsysteem nodig! Je kan er in elke ruimte mee naar je favoriete liedjes luisteren. Hoe? Heel eenvoudig: plaats je luidsprekers waar je het wenst, ze zijn draadloos met elkaar verbonden. Sonos is dé pionier van deze apparaten. Een Sonos-multiroomsysteem biedt verschillende luidsprekers voor al je ruimtes, zelfs in de badkamer en in de tuin. Wat hoort er nog bij? Een soundbar, een subwoofer en een module om je andere hifi-toestellen compatibel te maken.

Bekijk onze multiroomsystemen

Miniketens micro chaîne

Ander geweldige toestellen zijn de miniketens. Ze zijn niet enkel mooi ontworpen en compact maar vinden ook hun plaats in eender welke kamer van je huis. Bovendien spelen ze muziek vanaf verschillende bronnen: cd, dvd, mp3, … Sommige laten je zelfs toe om je iPod of iPhone aan te sluiten. Je hebt dus altijd de gepaste muziek bij de hand!

Bekijk al onze miniketens

Bluetooth-luidsprekers enceinte bluetooth

Wens je je luidspreker te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte? In dit geval heb je een bluetooth-luidspreker nodig. Je neemt hem eenvoudig overal mee naartoe en speelt je muziek in slechts enkele seconden af. En dit vanaf eender welk apparaat dat compatibel is met bluetooth. Niets is makkelijker!

Bekijk onze bluetooth-luidsprekers