Home    Beeld & Geluid    Eerste schooldag? Eerst nog even poseren?

Eerste schooldag? Eerst nog even poseren?

Een traditie om te koesteren: voordat de kinderen voor het eerst sinds lang nog eens naar school vertrekken, schiet je snel nog een kiekje. Te donker, tegenlicht, wazig beeld? Met deze topcamera’s hoef je daar totaal geen schrik voor te hebben.
Door Vanden Borre Magazine

door | 29 augustus | Beeld & Geluid

Next-level smartphone voor fotofreaks

De grote troef van de Xiaomi Redmi 10 128 GB Sea Blue is de spectaculaire AI Quad-camera: dankzij liefst vier sensoren (50 MP groothoek, 8 MP supergroothoek, 2 MP macro en 2 MP diepte) is geen enkele fotografische uitdaging je nog te zwaar. Ook de frontcamera scoort met 8 MP bijzonder goed. Andere highlights zijn de krachtige MediaTek Helio G88 octa-core processor, de hoge verversingssnelheid (90 Hz) en de lange batterijduur.

De ultieme Redmi Note

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G heeft een ronduit verbluffende 108 MP primaire camera, aangevuld met een 8 MP ultrabreed- en 2 MP telemacrocamera. Dankzij de Samsung HM2-sensor en dual native ISO leg je elk moment in hoge resolutie en met levensechte details vast, zelfs bij weinig licht. Dit is trouwens de allereerste Redmi-smartphone met 120 W Hypercharge: je laadt de 4.500 mAh-batterij in amper 15 minuten volledig op!

De compacte alleskunner

De Canon EOS R7 is als compacte, snelle en krachtige hybride systeemcamera geknipt om die unieke, vluchtige momenten vast te leggen die het leven kleuren. Dankzij een excellente autofocus herkent de camera mensen, dieren en voertuigen en blijft hij daarop scherpstellen, hoe onvoorspelbaar ze ook bewegen. De 32.5 megapixel aps-c-sensor en DIGIC X-beeldprocessor zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. Via een continue bluetoothverbinding met je smartphone of tablet kan je je foto’s en video’s meteen bekijken, downloaden en delen.

Enjoy the Ride!

Mag het voor jou wat meer zijn dan smartphonefotografie? Dan vind je in de Canon EOS R10 een ideaal instapmodel. De 24.2 megapixel aps-c-sensor zorgt voor de ideale balans tussen details, snelheid en sterke prestaties bij weinig licht. Of je nu foto’s of video’s maakt (of een combinatie), met de EOS R10 is de beeldkwaliteit altijd ronduit uitstekend. Hij weegt slechts 429 g, dus je neemt hem overal vlot met je mee. En dankzij de draadloze verbinding met je smartphone kan je je creatieve content onmiddellijk laten zien aan je volgers.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

XIAOMI SMARTPHONE REDMI 10 128GB SEA BLUE

XIAOMI SMARTPHONE REDMI NOTE 11 PRO+ 5G

In hetzelfde thema

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...