Home    Beeld & Geluid    Huawei FreedBuds4 voor jou getest, dat klinkt als muziek in m’n oren

Huawei FreedBuds4 voor jou getest, dat klinkt als muziek in m’n oren

Ik heb enkele dagen de Huawei FreeBuds4 overal mee naartoe mogen nemen. Een echte zegen voor mijn oren! Deze knappe, lichte en draadloze oortjes zijn echt ideaal bij het joggen, als ik een film bekijk op mijn terras of gewoon om te gebruiken op het werk om mij te focus op een bepaalde taak. Kan ik deze Huawei-oortjes lang inhouden, valt het geluid mee en zijn ze gebruiksvriendelijk? Vind een antwoord op al je vragen in mijn artikel!

Door Shana

door | 14 september | Beeld & Geluid, High Tech

De eerste stappen

FreeBuds4 

Vóór ik wat muziek opzet, download ik de Huawei AI Life-app. In de app kan ik het batterijpercentage van de oplaadcase en de oortjes in het oog houden. En ik ermee ook makkelijk de Active Noise Cancelling functie aan- en uitzetten. Na de app grondig te hebben bestudeerd, is het tijd om mijn oortjes met mijn smartphone te verbinden via bluetooth. Hoe ga ik te werk? Ik open eerst de case en ik hou de knop 2 seconden aan de zijkant van de case ingedrukt tot het indicatielampje wit knippert. De oordopjes schakelen automatisch over naar de koppelingsmodus wanneer ze voor het eerst worden ingeschakeld. Ziezo, I’m ready for some music!

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

huawei 

De oortjes zijn touchgevoelig en zorgen voor een eenvoudige bediening. Bij het lezen van de kleine handleiding ontdek ik de verschillende handige functies. Zo hoef ik niet altijd mijn smartphone te gebruiken om een song af te spelen of te onderbreken. Hoe werkt het? Om het volume aan te passen, swipe ik omhoog of omlaag op het oordopje. Om muziek af te spelen of te pauzeren tik ik er 2 X op en om bijvoorbeeld de geluidsonderdrukking in- of uit te schakelen, blijft ik met mijn vinger drukken op het oortje. Leuk weetje: deze intuïtieve aanrakingen kan op beide oortjes.

Verbluffende geluidskwaliteit

earbuds

Bij het openen van mijn favoriete playlist kies ik een nummer met veel pit om te zien wat deze Huawei-oortjes in hun mars hebben. Het is ongelooflijk, deze FreeBuds4 zorgen echt voor een diep, helder en rijk geluid zodat ik lekker kan genieten van mijn muziek en even alles kan vergeten. De bastonen komen echt tot hun recht bij het afspelen van mijn elektronische en dance muziek, ik lijk wel op een festival. Dat komt eigenlijk omdat elk oordopje membraantrillingen veroorzaakt die voor indrukwekkend diepe bastonen zorgen. Ik heb echt kippenvel!

Wist je ook dat deze FreeBuds4 ontworpen zijn met een actieve ruisonderdrukking (Noise Cancelling)? Achtergrondgeluiden worden zo verminderd zonder dat ik stemmen of aankondigingen moet missen. Ik hoor dus altijd wat ik wil horen.

Uitstekende autonomie

case

Zonder het gebruik van Noise Cancelling en met volledig opgeladen case gaan deze oordopjes tot 22 uur lang mee. Als ik mijn case niet bij de hand heb, zal ik toch zo’n 4 uur muziek kunnen beluisteren. En als ik Noise Cancelling aanzet, hebben deze oortjes een autonomie van 2,5 uur. Dat is echt mooi meegenomen!

Geslaagd voor de test?

test

Ja, duuuh! Deze Huawei FreeBuds4-oortjes zijn zeker en vast met grote onderscheiding geslaagd! Hun grote voordelen zijn: een mooie batterijduur, een kraakhelder geluid en de handige Noise Cancelling. Bovendien kan ik nu overal waar ik ook ga, genieten van mijn muziek, zonder vervelende kabels in de weg of lompe hoofdtelefoon op mijn hoofd. Huawei, ik ben helemaal fan!

 

Huawei FreedBuds4 White

Huawei FreeBuds4 Silver Frost

In hetzelfde thema

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

Bioscoopzaal, topcamera, vergaderinstrument, presentatietool, gaming room, notitiebook en tekentafel: de tablets van tegenwoordig kunnen werkelijk alles. Wij gidsen je langs 7 hoogkwalitatieve nieuwkomers op de markt.Ongelooflijk veelzijdig, onmiskenbaar iPad Met...

Altijd onderweg? Zo worden je verplaatsingen echt plezant!

Altijd onderweg? Zo worden je verplaatsingen echt plezant!

Dagelijkse verplaatsingen zijn vaak een regelrechte sleur. Maar het kan ook anders! Wedden dat je met de juiste rugzak, hoofdtelefoon of externe harde schijf je reis zelfs zo lang mogelijk wil rekken?Polyvalente reisgenoot De Case Logic RBP-315 is de ideale metgezel...

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Klaar om te knallen met je nieuwe vlogs? Wij selecteerden drie accessoires die het werk van elke vlogger naar een hoger niveau tillen. Zit je intussen weer eens met een platte batterij? Zowel thuis als onderweg kan je terugvallen op slimme opladers die er ook nog eens...

Voor jou getest: de TCL 10 TABMAX tablet

Voor jou getest: de TCL 10 TABMAX tablet

Een goede autonomie, een groot scherm en kindvriendelijke features? De TCL 10 TABMAX tablet heeft veel in huis om me te overtuigen. Ik doe de test en geef je mijn mening over deze zeer interessant geprijsde tablet. Unboxing De doos doet me al wegdromen met een...