Home    Beeld & Geluid    GIFT GUIDE: klinkende cadeaus

GIFT GUIDE: klinkende cadeaus

door | dec 5, 2019 | Beeld & Geluid

Goed nieuws voor wie dit eindejaar een cadeau moet regelen voor de muziekliefhebber van de familie. Bij de nieuwe releases zitten heel wat muzikale toppers waar je gegarandeerd mee scoort!

SENNHEISER MOMENTUM WIRELESS

De nieuwe MOMENTUM Wireless is de jongste aanwinst in het assortiment van Sennheiser. Je herkent hem aan zijn superieure sound, geavanceerde geluidstechnologie en eigentijds design. Hij zorgt voor een heel nieuwe premium luisterervaring, met een uitgebalanceerd, diep geluid van studiokwaliteit – zelfs onderweg.

Sennheiser, Momentum True Wireless, superieure sound, geluidstechnologie, premium luisterervaring, studiokwaliteit

SONY SRS-XB41

Breng het feest met je mee waar je ook komt dankzij de EXTRA BASS™, de verbeterde LIVE SOUND-modus en de verrassende aanvullende functies van de Sony SRS-XB41. Alles samen zorgt de audiotechnologie in de SRS-XB41 voor een driedimensionale live muziekervaring. Met slimme feestverlichting als kers op de taart.

Sony, SRS-XB41, extra bass, live sound-modus, audiotechnologie, driedimensionale live muziekervaring, feestverlichting

JBL FLIP 5

De Flip 5 van JBL is extra licht en laat je nooit in de steek, zelfs als de regen met bakken uit de lucht valt. De lichtgewicht Bluetooth-speaker is 100% waterproof en speelt je muziek altijd op dezelfde stabiele en uitgebalanceerde manier af. En dat tot wel twaalf uur lang. De JBL Flip 5 is beschikbaar in 11 eigentijdse kleuren.

JBL, Flip 5, lichtgewicht, bluetooth-speaker, 100% waterproof, beschikbaar in 11 kleuren