Home    Beeld & Geluid    Hoe verbeter je het geluid van je tv?

Hoe verbeter je het geluid van je tv?

Geef het maar toe: telkens je je favoriete voetbalploeg het nationale volkslied hoort zingen, lopen de rillingen over je lijf. En al van bij de begingeneriek van je film, wordt het je soms te machtig. Helaas, hoe luid je het geluid ook zet, het klinkt toch allemaal vrij monotoon. Maar geen paniek, want wij hebben oplossingen om het geluid van je tv te boosten zonder dat je een nieuwe tv moet kopen!
DoorJeanne Poma

door | 27 mei | Beeld & Geluid

Koop een soundbar

barre de son

Makkelijk en discreet en je plaatst hem gewoon voor je tv of hangt hem aan de muur. Zijn taak? Het geluid van je tv een flink stuk verbeteren door reliëf te creëren en je mee te voeren in een allesomvattende geluidsomgeving. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een baskast.

Wil je nog meer mogelijkheden? Kies dan voor een soundbar met wifi of Bluetooth. Die kan je makkelijk verbinden met je andere apparaten (smartphones, computers…) om je hele muziekbibliotheek af te spelen!

Maak je keuze uit onze soundbars

Investeer in een home cinema

home cinema

Met een home cinema geniet je van de geluidseffecten van de bioscoop gewoon bij je thuis. Het geluid is krachtig, helder en bijzonder meeslepend.

Waaruit bestaat zo’n home cinema precies?

  • Een versterker
  • Een baskast
  • 2, 5 of 7 speakers

Je kan kiezen tussen twee mogelijkheden:

  • Een all-in-one home cinema die ook nog een Bluray- of dvd-speler bevat.
  • Of je kan je installatie moduleren door aparte elementen toe te voegen.

Maak je keuze uit onze home cinemas

Koop een koptelefoon

casque

Zit je alleen voor je tv? Dan kan een koptelefoon je helemaal onderdompelen in je match of film. Je hoort alleen de geluidseffecten van de match of de film en bent helemaal geïsoleerd van de buitenwereld. Je kan je koptelefoon via Bluetooth verbinden om meer bewegingsvrijheid te genieten of via een kabel en een jack.

Gamers zijn zeer gesteld op koptelefoons die immers de concentratie verhogen. De hedendaagse koptelefoons zitten bovendien heel comfortabel zodat je ze uren na elkaar kunt opzetten.

Maak je keuze uit onze koptelefoons

soundbar

Soundbar

homecinema

Homecinema

hoofdtelefoon

Hoofdtelefoon

In hetzelfde thema

Verwen jezelf met deze beauty must-haves

Verwen jezelf met deze beauty must-haves

Kies je dit najaar voluit voor een gezondere levensstijl en een verzorgde look? Met de juiste earbuds en en een betrouwbare smartwatch gaat sporten je beter af dan ooit tevoren. Ook een professionele krultang (voor haar) en een revolutionair scheerapparaat (voor hem)...

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

We hebben ‘m dubbel en dik verdiend: een zwoele zomer om ‘u’ tegen te zeggen. Laat de voorpret beginnen en haal één van deze toffe draadloze tools in huis die je vakantie thuis én op locatie nog leuker maken.Draadloos virtueel tekenen De Galaxy Tab S7 (11") en Galaxy...