Hoe verbeter je het geluid van je tv?

Geef het maar toe: telkens je je favoriete voetbalploeg het nationale volkslied hoort zingen, lopen de rillingen over je lijf. En al van bij de begingeneriek van je film, wordt het je soms te machtig. Helaas, hoe luid je het geluid ook zet, het klinkt toch allemaal vrij monotoon. Maar geen paniek, want wij hebben oplossingen om het geluid van je tv te boosten zonder dat je een nieuwe tv moet kopen!
DoorJeanne Poma

door | 27 mei | Beeld & Geluid

Koop een soundbar

barre de son

Makkelijk en discreet en je plaatst hem gewoon voor je tv of hangt hem aan de muur. Zijn taak? Het geluid van je tv een flink stuk verbeteren door reliëf te creëren en je mee te voeren in een allesomvattende geluidsomgeving. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een subwoofer.

Wil je nog meer mogelijkheden? Kies dan voor een soundbar met wifi of Bluetooth. Die kan je makkelijk verbinden met je andere apparaten (smartphones, computers…) om je hele muziekbibliotheek af te spelen!

Ontdek hier onze soundbars met subwoofer

 

Sommige soundbars bieden ook de mogelijkheid om extra speakers toe te voegen of een subwoofer om een nog intenser geluid te verkrijgen en zelf je home cinema samen te stellen.

Onze selectie soundbars met optionele subwoofers

Onze selectie subwoofers

Koop een koptelefoon

casque

Zit je alleen voor je tv? Dan kan een koptelefoon je helemaal onderdompelen in je match of film. Je hoort alleen de geluidseffecten van de match of de film en bent helemaal geïsoleerd van de buitenwereld. Je kan je koptelefoon via Bluetooth verbinden om meer bewegingsvrijheid te genieten of via een kabel en een jack.

Gamers zijn zeer gesteld op koptelefoons die immers de concentratie verhogen. De hedendaagse koptelefoons zitten bovendien heel comfortabel zodat je ze uren na elkaar kunt opzetten.

Maak je keuze uit onze koptelefoons

soundbar

Homecinema’s & soundbars

hoofdtelefoon

Hoofdtelefoons

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de Philips Lumea BRI958/00

Voor jou getest: de Philips Lumea BRI958/00

Semi-definitieve epileerapparaten verlossen je voor een lange periode van ongewenste haartjes. Op je benen, op je armen, onder je oksels, aan je bikinilijn, … Hiervoor mag ik de Philips Lumea BRI958/00 testen. Het resultaat ken ik nu nog niet, want de behandeling...

Zo vlieg je topfit het nieuwe jaar in

Zo vlieg je topfit het nieuwe jaar in

Dit is het moment om nog eens echt werk te maken van je goede voornemens! Ben je vast van plan om opnieuw een pak fitter en gezonder door het leven te gaan? Meer en gerichter bewegen, bewuster en evenwichtiger eten en eventueel ook je bloedsomloop actief stimuleren:...

De Braun Series XT5100-multigroom een week op proef

De Braun Series XT5100-multigroom een week op proef

Een toestel om je baard te scheren of te trimmen, je randen bij te werken en je lichaamshaartjes mee af te scheren? De Braun Series XT5100 is een alles-in-één elektrisch scheerapparaat en baardtrimmer. Glenn, de echtgenoot van onze blogster Shana, nam de proef op de...