Home    Beeld & Geluid    LG OLED Evo: de nieuwe standaard voor beeldtechnologie

LG OLED Evo: de nieuwe standaard voor beeldtechnologie

Wil je een televisie met een superieure beeldkwaliteit, dan kies je tegenwoordig het best voor oled-technologie. Doordat een oled-tv gebruik maakt van zelfoplichtende pixels heeft zij geen achtergrondverlichting nodig. Daardoor is het beeldcontrast veel hoger dan bij een led-tv en is een oledtelevisie ook heel wat dunner.

Door Vanden Borre Magazine

LG is sinds jaar en dag dé pionier en wereldleider in oled-technologie. Met LG OLED Evo presenteert het zijn tot op heden meest geavanceerde beeldscherm. Met als belangrijkste troeven: een nog betere helderheid, zelfoplichtende pixels voor nog levensechtere kleuren, een verbluffend scherp beeld en een extreem contrast tussen het felste wit en het donkerste zwart. Ervaar en zie het verschil!

 

Overal een aangepast formaat

De LG OLED Evo G2-serie (5 modellen) pakt uit met de allereerste 97 inches oled-tv, de grootste ooit. De LG OLED Evo C2-serie telt liefst 6 beeldformaten, waaronder een handige 42 inches oled-tv voor kleinere kamers en game caves. En dat allemaal in een slank en gestroomlijnd design.

 

Nog rijkere beeldervaring

LG OLED Evo is zonder meer de nieuwe standaard voor beeldtechnologie. Dolby Vision IQ met Precision Detail haalt zaken naar voren die vroeger gewoon niet zichtbaar waren. De OLED Evo G-serie bereikt liefst 30% meer piekhelderheid, OLED Evo C is goed voor 20% extra.

 

De intelligente processor

De revolutionaire α (Alpha) 9 Gen 5 intelligente processor tilt je home entertainment naar ongekende hoogten. Het nieuwe Dynamic Tone Mapping Pro deep-learning algoritme geeft de beelden nog meer 3D-kwaliteit mee. Ze zijn zelfs zo natuurgetrouw dat ze bijna uit het scherm lijken te springen.

 

Gepersonaliseerd kijken

Deze nieuwe modellen bevatten ook een pak smart features. Zo heb je via WebOS 22 (de nieuwste versie van LG’s innovatieve Smart TV-platform) en op maat gemaakte gebruikersprofielen nog vlotter toegang tot je favoriete kanalen, apps en contentdiensten.

 

Naadloos aan de muur

Dankzij het verfijnde Gallery Design monteer je tv’s van de G2-serie vlak tegen de muur voor een naadloze uitstraling, terwijl het scherm opgaat in de omgeving.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

LG OLED Evo
C2-serie

LG OLED Evo
G2-serie

In hetzelfde thema

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Blijf je thuis tijdens de schoolvakantie? Of ga je op reis, maar ben je bang dat de verveling onderweg naar je bestemming zal toeslaan? Geen paniek: met onze tips vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een donders leuke vakantie ... en geniet van elk...