Werk hard, speel hard met Microsoft

Moet je nog even geduld uitoefenen voor je met vakantie kan? Of werk je deze zomer gewoon door? Geen nood, deze slimme oplossingen van Microsoft maken je leven een pak gemakkelijker. Zo wordt je summer workation at home gegarandeerd een groot succes.

Door Vanden Borre Magazine

Windows 11 maakt je dagelijkse leven eenvoudiger

Of je nu een bedrijf of huishouden runt, studeert of gamet, met Windows 11 krijg je het een pak vlugger voor elkaar. Windows 11 geeft je extra veel kracht om te creëren, samen te werken en te beschermen wat voor jou belangrijk is.

 

Alles wat je al fijn vond aan Windows functioneert nu nog beter dan voorheen. Dankzij het strakke ontwerp zoek en vind je makkelijker dan ooit. Bovendien anticiperen nieuwe slimme functies op jouw individuele behoeften. Je Windows 11-laptop levert je de nodige prestaties en pixels om volop je passie te kunnen beleven. Daarnaast biedt Windows 11 je efficiëntere manieren om productief te zijn. Of het nu een ingewikkelde taak is of business as usual, met de nieuwe multitasking-tools doe je het gezwind en in stijl.

 

 

De kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet

Surface-apparaten, gecreëerd door Microsoft, zijn op een doordachte manier ontworpen, met jou als middelpunt. Deze veelzijdige toestellen passen zich naadloos aan aan jouw persoonlijke manier van werken, leren en creëren.

 

De krachtigste Pro doet het allemaal: Microsoft Surface Pro 9 geeft je zowel de gewenste tabletflexibiliteit als razendsnelle laptopprestaties. Met een batterijduur tot 15,5 uur kom je met dit ultradraagbare apparaat probleemloos de dag door. Geniet volop van 2-in-1 veelzijdigheid met een ongelooflijk touchscreen! Verbluffende Dolby Vision versterkt je band met de personages en werelden die filmmakers, game-ontwerpers en andere creatievelingen voor jouw entertainment hebben gecreëerd. Daarnaast schrijf je ook vloeiend op je scherm en geef je je gaming een stevige boost, met een dynamische vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz.

 

 

Microsoft 365 voor een complete ervaring

Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint en meer: alles wat kan helpen om extra productief te zijn, vind je op één plek. Je beschikt over de nieuwste AI-aangedreven Microsoft 365-apps, 1 TB aan cloudopslag en premium mobiele functies. Je creëert en deelt in een wip content die opvalt, beheert met gemak je planning en maakt vlot contact met anderen. En je blijft op elk apparaat volledig op de hoogte, waar je je ook bevindt.

 

 

In het Vanden Borre Magazine en op vandenborre.be verneem je nog veel meer over de nieuwste oplossingen van Microsoft.

Microsoft Surface Pro 9

Microsoft 365 Personal NL

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...