Home    Beeld & Geluid    Picture perfect: de leukste foto-DIY’s voor de feestdagen

Picture perfect: de leukste foto-DIY’s voor de feestdagen

door | dec 11, 2018 | Beeld & Geluid

Op zoek naar een originele manier om je feesttafel aan te kleden, je cadeaus in te pakken of je beste wensen over te brengen? Er is één creatieve oplossing die meteen een antwoord biedt op al je vragen! Verzamel de mooiste foto’s uit je albums van het voorbije jaar en geef je eindejaar kleur met anekdotes en prachtige herinneringen. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch?

De meest persoonlijke cadeautjes

Bevestig een mooie, gekke of leuke foto van de ontvanger aan je Secret Santa-cadeau en maak op een originele manier duidelijk voor wie het is. Wil je het extra moeilijk maken? Ga dan voor oude kinderfoto’s en laat de gasten zelf raden welk pakje voor wie bestemd is.

De mooiste eindejaarswensen

Druk je foto’s af en stuur ze op met je mooiste wensen. Leuk extraatje: als je elk jaar een foto van het hele gezin maakt, heb je binnen een aantal jaar een leuke verzameling jaarlijkse familiefoto’s!

Een extra gezellige tafeldekking

Vergeet naamkaartjes en geef je tafelindeling een originele twist met unieke portretten of ludieke foto’s van je gasten. Of: kader de mooiste beelden van het voorbije jaar in, verspreid ze over de feesttafel en haal samen herinneringen op aan prachtige momenten.

JE PARTNERS IN CRIME

Eerst shooten …

De Sony A6000 is een veelzijdige systeemcamera voor alledaags gebruik die ook geschikt is voor het meer serieuze foto- en filmwerk. Omdat de compacte A6000 elf foto’s per seconde maakt en supersnel scherpstelt, mis je nooit meer het perfecte moment. Met de bijgeleverde lenzen in het Sony Alpha A6000 16-50mm 55-210mm Pack maak je moeiteloos portretten, close-ups en indrukwekkende architectuur- en natuurfoto’s.

Sony, Sony A6000, systeemcamera

Dan printen!

De perfecte foto’s gemaakt? Met de HP Envy 6232 All-in-One fotoprinter druk je ze af in een ongeziene kwaliteit, en dat rechtstreeks via je social media, je cloud storage of de fotogalerij in je camera. De veelzijdige printer, kopieermachine en scanner drukt levensechte kleuren en bespaart tot 70% inkt.

HP, HP Envy 6232 All-in-one fotoprinter, cloud storage, fotogalerij, printer, kopieermachine, scanner

Mag het nog iets slimmer? Met de HP Tango X, de allereerste smarthomeprinter ooit, maak je meteen verbinding en print je vanaf elk apparaat – waar je ook bent. Dankzij het HP Instant Ink-abonnement druk je op de Tango X onbeperkt en volledig gratis foto’s tot een formaat van 13 op 18 centimeter af via je smartphone.

Bovendien val je met beide printers nooit zonder inkt, want als een inktpatroon bijna leeg is, bestelt de printer er zelf een nieuw! De automatische levering zit inbegrepen in een overzichtelijke maandelijkse planprijs. Zo moet jij je enkel nog concentreren op het maken en afdrukken van de allermooiste foto’s.

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra inspiratie? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!