Home    Beeld & Geluid    Dit heb je nodig voor het ultieme nieuwjaarsfeest

Dit heb je nodig voor het ultieme nieuwjaarsfeest

Zin om het nog eens goed te laten knallen? Het is pas echt feest met speakers die iedereen in de juiste mood brengen en zelf ook urenlang kunnen blijven gààn. En als je dan toch nieuwe herinneringen aan het maken bent: een camera die alle actie voor de eeuwigheid vastlegt, mag uiteraard ook niet ontbreken.

Door Vanden Borre Magazine

Record & share

De ZV-1 van Sony is een compactcamera met 24-70 mm lens. Dankzij de wificonnectie kan je nieuwe beelden vrijwel in real time met de wereld delen. De duidelijke REC-knop, het statuslampje, het kantelbare lcd-scherm en de digitale microfoon met windruisbescherming laten je toe om superprofessionele video’s te maken.

Diepzeeduiken, bungeespringen of snowboarden? Met het dubbele OLED touchscreen van de DJI Action 2leg je zelfs de meest halsbrekende toeren haarscherp én stabiel vast op de gevoelige plaat. Je kan je DJI Action 2 ook draadloos verbinden met de DJI Mimo app op je mobiele toestel en zo je hd-video’s op een groter scherm afspelen.

Met de Canon EOS M50 Mark II systeemcamera maak je je beste content ooit, van vlogs en livestreaming tot selfies en gewone foto’s. In het groene Canon Hybride Fototoestel Pack wordt de body aangevuld met een standaard zoomlens (15 – 45 mm) en een telelens (55 – 200 mm). Het blauwe pack is voorzien van een polyvalente zoomlens (15 – 45 mm).

Party animals: 1-0

Op het strand, aan de rand van het zwembad of gewoon thuis: met de water-, schok- én stofbestendige Sony BT Speaker SRS-XB33 is het altijd feest. Het diepe basgeluid en de knipperende lichtjes brengen zelfs de grootste knorpot in de juiste sfeer. Dankzij de 24-uurs batterij moet zelfs het zwaarste fuifbeest het tegen je SRS-XB33 afleggen.

Party in je hoofd? De 3HP300 CLAM over-ear headphones van Fresh ’n Rebel voelt dankzij de zachte oorkussens en de diepe bass heel natuurlijk aan. Eén keer laden schenkt je liefst 35 uur verbluffend geluid. Met de keuze tussen Dusty Pink, Ice Grey, Misty Mint, Petrol Blue, Ruby Red en Storm Grey kleur je je muziek precies zoals jij dat wil.

Met de Bose Smart Soundbar 300 geniet je maximaal van je muziek, je tv-fictie en je games. Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de exclusieve Bose Voice4Video-technologie. En met de Bose Base Module 500 of 700 en Bose Surround Speakers erbij word je pas helemaal omvergeblazen.

De Vieta Pro Party Black is een veelzijdige draagbare luidspreker. Dankzij Bluetooth 5.0 en de True Wireless functie weerklinkt de muziek van je smartphone in stereo uit twee speakers tegelijk. En met waterbestendigheid IPX7 heeft deze black beauty echt geen schrik van wat nattigheid.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SONY ZV-1 + VLOGGING GRIP

DJI ACTION 2 DUAL SCREEN COMBO PACK

CANON PACK EOS M50 MARK II NOIR

SONY SRS-XB33B.CE7

FRESH ‘N REBEL CLAM ANC

BOSE SMART SOUNDBAR 300

VIETA PRO DANCE BLACK

In hetzelfde thema

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Blijf je thuis tijdens de schoolvakantie? Of ga je op reis, maar ben je bang dat de verveling onderweg naar je bestemming zal toeslaan? Geen paniek: met onze tips vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een donders leuke vakantie ... en geniet van elk...