Home    Buiten    Ontdek welke ecobike het beste jou past

Ontdek welke ecobike het beste jou past

Duurzaamheid staat in onze maatschappij steeds hoger op het prioriteitenlijstje. En ook bij Vanden Borre zetten we hier graag op in. Precies daarom zijn we druk bezig met het uitbouwen van ons aanbod elektrische fietsen. Daarvoor doen we onder meer een beroep op het Poolse merk EcoBike. Een kwaliteitsvol en betaalbaar merk met een gevarieerd aanbod.
Door Vanden Borre Magazine

door | 14 september

Traffic Black
Klassieke stadsfiets (10,4 Ah) met een stevig frame, een Greenway-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 25 km/u rijdt.

Even Black
Compacte vouwfiets (10,4 Ah) van 21,8 kilogram met een Greenway-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 25 km/u rijdt.

S-Cross M of L Black
Sportieve trekkingfiets (13 Ah) voor vrouwen (L) en mannen (M) met een mudguard, een LG-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 35 km/u rijdt.

MTB S4 en S5
Robuuste mountainbike (16 Ah) met een LG-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 35 km/u rijdt.

Op zoek naar een duurzame EcoBike? Onze experts staan je met raad en daad bij tijdens je zoektocht naar de perfecte e-bike. Spring zeker eens langs in een van onze winkels voor een eerste advies.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

ECOBIKE TRAFFIC

ECOBIKE EVEN

ECOBIKE SCROSS M

ECOBIKE SCROSS L

ECOBIKE MTB S4

ECOBIKE MTB S5

In hetzelfde thema

De 10 essentials voor thuiswerk

De 10 essentials voor thuiswerk

Nu thuiswerken steeds meer aangemoedigd (of zelfs de standaard) wordt, kan je home office wel een upgrade gebruiken. Wij zetten alvast 10 essentials op een rij om je op weg te helpen.Deco M9 Plus van TP-Link Deco M9 Plus TP-Link is dé oplossing voor snelle stabiele...

Test : de Shark Klik n’ Flip-stoomreiniger

Test : de Shark Klik n’ Flip-stoomreiniger

Ik kreeg de kans om de Shark Klik n’ Flip-stoomreiniger uit te proberen. Ik was wel nieuwsgierig naar dit apparaat want de vloer schoonmaken doe ik nog altijd met een emmer water, vloerzeep en een dweil. Benieuwd hoe de test is afgelopen? Ik vertel je er alles over!De...

Voor jou getest: de Shark-handstofzuiger

Voor jou getest: de Shark-handstofzuiger

Voor jou getest: de Shark-handstofzuiger Een maand lang kreeg ik de kans om de Shark WV251EU-handstofzuiger uit te testen. En dat kwam goed uit, want de handstofzuiger die ik al enkele jaren heb is al lang niet meer zo efficiënt als hij zou moeten zijn. En de Shark...