Met SumUp mis je geen enkele betaling meer

Sinds 1 juli moeten alle Belgische ondernemers en handelszaken hun klanten minstens één elektronische betaalmethode kunnen aanbieden. De innovatieve, laagdrempelige, compacte en volledig mobiele betaalterminals van SumUp zijn dé perfecte manier om heel eenvoudig aan die nieuwe wetgeving te voldoen. In functie van jouw specifieke behoeftes kan je kiezen tussen drie verschillende maar even hoogtechnologische, gebruiksvriendelijke en betrouwbare toestellen.

DoorVanden Borre Magazine

Optie 1: de SumUp Air-kaartlezer

Les terminaux de paiement SumUp_Air

De SumUp Air werkt via bluetooth en de gratis SumUp-app op je mobiele toestel. Je klant wil graag elektronisch betalen? Geen probleem, je toetst het bedrag gewoon in op je smartphone of tablet en het is zo gepiept! SumUp Air is ook verkrijgbaar in een bundle met oplaadstation.

Optie 2: de SumUp Solo-kaartlezer

Les terminaux de paiement SumUp_solo

De SumUp Solo is een standalone-toestel met een geïntegreerde simkaart, een wifiverbinding en gratis onbeperkte mobiele data. Deze kaartlezer bevat ook een dockingstation. Hij is zeer compact maar dankzij het grote touchscreen en de slimme gebruikersinterface een garantie op een optimale betaalervaring.

Optie 3: de SumUp 3G-kaartlezer en -printer

Les terminaux de paiement SumUp - 3GWifi

De SumUp 3G + wifi met printer is dé stijlvolle totaaloplossing voor al je digitale betalingen. Naast het standalone-toestel SumUp Solo krijg je ook een bonnenprinter die tegelijk als houder en oplader fungeert. Zo kan je de kaartlezer mooi aan de klant presenteren en is hij altijd opgeladen.

SumUp: 5 grote voordelen

1. Bij SumUp heb je geen contract, abonnement of installatiekosten. Uitsluitend een vaste transactiekost van 1,69%. Je betaalt dus alleen als je de kaartlezer effectief gebruikt.
2. SumUp-kaartlezers accepteren alle krediet- en debetkaarten en contactloze betalingen met bijvoorbeeld een telefoon of smartwatch, zoals Apple Pay en Google Pay.
3. Na aankoop van een SumUp-kaartlezer kan je al na 5 minuten je eerste betaling accepteren. Je moet alleen de gratis SumUp-app downloaden en een account aanmaken. Zonder enig papierwerk. Kan het nog gemakkelijker?
4. SumUp-kaartlezers zijn volledig mobiel. Je accepteert dus betalingen waar je je ook bevindt: thuis bij de klant, in je winkel, op een festival, wherever.
5. Meer dan drie miljoen bedrijven vertrouwen al voor hun betalingen op SumUp.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SUMUP AIR

SUMUP AIR PACK

SUMUP SOLO

SUMUP 3G + WIFI

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...