Home    High Tech    3 geschenkideeën voor de sporty spice

3 geschenkideeën voor de sporty spice

door | dec 4, 2018 | High Tech, Schoonheid & Welzijn

Neemt je nichtje altijd de trap, wordt je vriend vaak gezien in sportkledij of nodigt je schoonmoeder je altijd uit voor een workout? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een sporty spice. Cadeau gezocht? Verwen hem of haar dit eindejaar met één van deze drie energieke geschenken!

De toekomst van draagbare audio

De True Wireless-oortjes van Sennheiser brengen uitzonderlijke geluidskwaliteit, state-of-the-art technologie en een verfijnd design samen in één premium draagbare audio-oplossing. De Audiophile Driver-technologie garandeert superieur stereogeluid. Dankzij de combinatie van de slimme noise cancellation en de Transparant Hearing-technologie wordt omgevingsgeluid gefilterd, maar blijf je je altijd bewust van wat er rond je gebeurt. De lichtgewicht in-ears zijn zweet- en spatwaterbestendig en worden geleverd met drie opzetstukjes voor een perfecte pasvorm. Bedien ze met de intuïtieve Touch Interface en Sennheiser Smart Control – en go!True Wireless, Sennheiser, draadloze oortjes, draagbare audio-oplossing, noise cancellation, transparant hearing-technologie, in-ears, zweet-en spatwaterbestendig, touch interface, smart control

Stijlvol, slim en sportief

De ZeFit4 van Mykronoz is een slimme, stijlvolle activity tracker. Hij vertelt je hoe laat het is, hoeveel stappen je hebt gezet, welke afstand je hebt afgelegd, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe goed je slaapt. Te lang stilgezeten? Het ZeFit4 Inactivity Alert moedigt je met een subtiel trilsignaal aan om te bewegen. Verbind de ZeFit4 met je smartphone om meldingen te krijgen van oproepen, sms-berichten, evenementen en social media-updates. Leuk extraatje: de ZeFit4 helpt je ook je smartphone terug te vinden als je die even kwijt bent. Handig!

ZeFit4, Mykronoz, activity tracker, Inactivity Alert, calorieteller, afstand tracken

Altijd en overal vol energie

Snel je smartphone bijladen, of je nu thuis bent of onderweg? In het gamma draadloze fast chargers van back2buzz vind je heel wat slimme opties. De autolader van het merk levert een output van 10W, is compatibel met de Qi-technologie voor 100% draadloos opladen én is voorzien van een handige zuignap voor op je autoruit. Thuis slim opladen kan snel en eenvoudig met de draadloze charger pad van het merk. Energie te kort, jij? Nooit!

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!