Home    High Tech    4 geschenkideeën voor de trendy techie

4 geschenkideeën voor de trendy techie

door | dec 12, 2018 | High Tech

De trendy techie is altijd op de hoogte van de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen, wordt blij van keynotes en nieuwe releases en heeft voor alles een app. Waar je hem of haar dit eindejaar een plezier mee kan doen? Wij selecteerden alvast de vier technologische toppers van 2019!

Draadloos gamen met 7.1-surroundsound

De draadloze Logitech G933 Artemis Spectrum levert een meeslepend surroundgeluid dankzij de geavanceerde Pro-G-audiodrivers. Bedien je audio, verlichting en programmeerbare g-toetsen op afstand, ga voor een persoonlijke look met verwisselbare, verlichte speakerplaten of verbind gelijktijdig tot drie apparaten om in je game gesprekken te beantwoorden, muziek af te spelen en meer.

Logitech, Logitech G933 Artemis Spectrum, draadloos gamen, Pro-G-audiodrivers

Eersteklas ergonomie

De natuurlijke handdrukpositie van de MX Vertical ergonomische muis vermindert de druk op de pols en de belasting van de onderarm. De unieke verticale hoek van 57° is geoptimaliseerd voor een ergonomische houding zonder in te leveren aan prestaties. Dankzij de nauwkeurige 4000 dpi-sensor van de muis maak je vier keer minder handbewegingen, voor een minder vermoeid gevoel en comfortabel gebruik.

Logitech, Logitech MX Vertical, ergonomische muis, 4000 dpi-sensor, minder handbewegingen

Een nieuwe vorm van dataopslag

De My Passport SSD is een draagbare harde schijf met een ongeziene overdrachtssnelheid. Het design is zo compact dat het perfect in je handpalm past, en toch slaat het tot wel 2 TB aan data op. Bovendien zijn je bestanden altijd veilig dankzij een wachtwoord en hardware-encryptie. Upload je foto’s, documenten en andere files op de schijf of in de cloud en neem ze overal mee naartoe. Zelfs op hobbelige ritjes, want de My Passport SSD is 100% schokbestendig!

Altijd en overal bijladen in stijl

Met de Powerbank 12000 mAh van Fresh ‘n Rebel laad je je mobiele apparaten snel op, waar je ook bent. De batterij is voorzien van een energie-indicator en laadt je telefoon tot zes keer volledig op! Met de dubbele poort kan je twee apparaten tegelijk opladen. De Powerbank is uitgerust met heel wat veiligheidsfuncties en verkrijgbaar in zes unieke kleuren: Concrete, Ruby, Indigo, Army, Peppermint en Cupcake. Ook beschikbaar in 3000, 6000 en 18000 mAh.Fresh'n rebel powerbank 12000 MAH, powerbank, energie-indicator, dubbele poort, zes unieke kleuren, powerbank 3000 MAH, powerbank 6000 MAH, powerbank 18000 MAH

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!