Home    High Tech    4 productiviteitsboosters voor op kantoor

4 productiviteitsboosters voor op kantoor

door | okt 3, 2018 | High Tech

Bij Vanden Borre geloven we dat de juiste tools je werk een stuk lichter kunnen maken. Niet helemaal overtuigd? Doe gerust zelf de test. Met deze slimme selectie van onze productexperten zal je elke dag staan te springen om weer aan het werk te gaan!

Persoonlijke performance

De flexibele Microsoft Surface Laptop weegt maar 1,25 kilo en biedt een batterijduur van tot wel 14,5 uur. Het 13,5-inch PixelSenseTM randloze scherm reageert op je aanraking en geeft je toegang tot alle apps die je maar nodig hebt. Gebruik je liever je toetsen? Ook dat kan in stijl, want het toetsenbord is bekleed met hoogwaardig Alcantara® in vier elegante kleurenopties.

Microsoft, Microsoft surface laptop, PixelSense, Alcantara

Efficiëntie op z’n allerfijnst

De superdunne LenovoTM IdeaPadTM is voorzien van een bijna randloos scherm, state-of-the-art processoren en nog betere grafische prestaties. De laatste nieuwe generatie van de Intel® CoreTM biedt een hogere performantie, ongeziene gaming-eigenschappen, snellere opstarttijden en naadloos multitasken. Met zijn full hd-scherm en Dolby AudioTM biedt de IdeaPad 330S bovendien de kijkervaring van een draagbare cinemazaal. En dat allemaal binnen een totale dikte van ongeveer twee centimeter.

Draadloos luisteren én bellen

Verbind de Swingson True earbuds via bluetooth en speel moeiteloos je favoriete muziek af. Dankzij de gebruiksvriendelijke knopjes beantwoord je je inkomende oproepen gewoon met je earbuds zelf. De volledig draadloze oortjes hebben een autonomie van 3,5 uur en zijn superlicht. Ideaal voor op het werk – én om achteraf mee te gaan sporten!

Swingson True earbuds, bluetooth, draadloze oortjes, superlicht, sporten, muziek

Nooit meer inktpatronen kopen

De Epson EcoTank ET-4500 wordt geleverd met inkt voor twee jaar en is de perfecte keuze voor elk thuiskantoor. Dankzij het EcoTank-principe bespaar je gemiddeld 74% op je afdrukkosten! Bovendien verbind je hem makkelijk met alle Epson Connect-functies. Druk snel en eenvoudig af met je smartphone via de gratis Epson iPrint-app en vraag van waar je maar wil hoogwaardige afdrukken op.

Epson, printer, EcoTank, Epson ET 4500, thuiskantoor, besparen op afdrukkosten, Epson Connect, Epson iPrint-app

 

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!