Home    High Tech    5 hightechtips in de spotlight

5 hightechtips in de spotlight

door | okt 16, 2018 | High Tech

Beter, sneller, efficiënter: onze trendwatchers verzamelden deze vijf hightechtips om je te helpen je leven nog slimmer te organiseren.

Stabiel en performant netwerken

Met de Powerline-technologie van de devolo dLAN® 550 duo+ haal je snelheden tot 500 Mbps op je thuisnetwerk, voor entertainment op het allerhoogste niveau. De range+-technologie zorgt voor een stabiele verbinding met een groot bereik. Plug de toestellen gewoon in het stopcontact, en klaar! Er gaan geen stroompunten verloren, want de dLAN® 550 duo+ beschikt over een geïntegreerd stopcontact en twee Fast-Ethernet-aansluitingen.

Eenvoudig automatisch back-ups maken

Met de compacte Seagate® Backup Plus Slim draagbare schijf maak je snel en eenvoudig alle nodige back-ups van je data. Hij beschikt over een supersnelle USB 3.0- en 2.0-aansluiting die je meteen kan gebruiken zonder externe voeding. Via de Seagate Dashboard-software beschik je bovendien over tools waarmee je back-ups kan maken van lokale en mobiele data, data in de cloud en zelfs gegevens op sociale media. Voer met één klik een back-up uit of plan een back-upschema in, voor een 100% betrouwbare back-up wanneer het jou uitkomt. Ook verkrijgbaar in 1 TB, 4 TB en 5 TB.

Seagate, draagbare schijf, back-up data, USB 3.0, Seagate Dashboard-software

Veilig en snel gegevens overdragen

Dankzij het compacte ontwerp en de ingebouwde wachtwoordbescherming neem je de Samsung Portable SSD T5 overal mee naartoe en sla je je gegevens veilig op. De T5 biedt met zijn Samsung V-NAND-flashgeheugen en USB 3.1 Gen 2-interface een overdracht van 540 MB/sec. Dat is tot wel 4,9 keer sneller dan de gemiddelde externe harde schijf! En dat terwijl de schijf kleiner is dan een visitekaartje, maar 51 gram weegt, en amper 10,5 mm dik is. Handig!

Levensecht kijken en luisteren

Ontdek tv-kijken met de Philips 803 oled-tv. Ervaar een nog scherper 4K uhd-beeld, ga volledig op in je entertainment dankzij Ambilight. Wordt weggeblazen door de DTS-HD Premium-suite audio en geniet zelfs als hij uitstaat van haarprachtig design. Leuk extraatje: je kan de Philips Android TV met je stem bedienen, net als alle andere Google Assistant Smart Home-apparaten!

Philips, 803 oled-tv, 4K uhd-beeld, Ambilight, DTS-HD Premium-suite audio, Android TV

Krachtig en intelligent stofzuigen

De iRobot Roomba® e5-stofzuigrobot is voorzien van sensoren die hem automatisch door je woning sturen. Dirt Detect®-sensoren zorgen ervoor dat hij extra tijd besteedt aan plaatsen waar vuil zich ophoopt. Het 3-staps reinigingssysteem met AeroForce draaiende afvalzuigers is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypes, voor een extra schoon resultaat. Gebruik de iRobot HOME-app om reinigingscycli op elk gewenst moment te plannen, starten, pauzeren of annuleren, waar je ook bent.

iRobot Roomba e5, stofzuigrobot, Dirt Detect-sensoren, 3-staps reinigingssysteem, AeroForce afvalzuigers, iRobot HOME-app

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!