Home    High Tech    5 goede redenen om te kiezen voor Office 365 met Windows 10

5 goede redenen om te kiezen voor Office 365 met Windows 10

door | nov 4, 2019 | High Tech

Je computer gebruiken, dat begint bij de meeste mensen bij Windows en bij de toepassingen van Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, enzovoort. Doe jij dat met een oudere versie van Windows of van Office? Lees dan hieronder wat je mist, want er is de voorbije jaren veel veranderd …

1. Altijd de meest recente, meest veilige apps

Je bent helemaal up-to-date als je computer draait op Windows 10 en als je Office 365 gebruikt. Dat zijn de meest recente versies van deze Microsoft-klassiekers.

En wat het nog mooier maakt: je blijft ook altijd up-to-date met Windows 10 en Office 365! Want Microsoft werkt zijn besturingssysteem en de Office-suite nu automatisch bij.

Dit betekent ook dat je altijd over de best beveiligde programma’s beschikt. Want security-updates rollen net zo goed vanzelf binnen op je toestel. De ontwikkelaars van Microsoft blijven hun beveiligingssoftware voortdurend verbeteren en pakken eventuele nieuwe bedreigingen proactief aan via deze updates.

2. Onverslaanbare productiviteit

Ook enkele nieuwe functies van Windows zorgen voor bijkomende beveiliging, zoals Windows Hello. Daarmee log je in op basis van je vingerafdruk, een irisscan of gezichtsherkenning.
De nieuwe functies van Office 365 focussen dan weer vooral op productiviteit.

Enkele voorbeelden:

Word – Je deelt documenten in één klik om tegelijk teksten te bewerken en opmerkingen toe te voegen. • PowerPoint – Je maakt dynamischere presentaties met 3D-modellen en filmische bewegingen. • Excel – Je gaat van overzicht naar inzicht, want Excel is nu nog straffer in patroonherkenning en datavisualisering.

3. Al je bestanden overal beschikbaar

Bij Office 365 krijg je ook maar liefst 1 TB opslag in OneDrive. Dat betekent dat je al je bestanden gratis bewaart in de cloud. Zo raak je nooit nog iets kwijt en zijn die bestanden altijd en overal toegankelijk op gelijk welk toestel: een laptop, een tablet of een smartphone. Ken je OneDrive nog niet? Dat is de cloudopslagdienst van Microsoft. Ook zonder Office 365 kun je hiervan gebruikmaken om je bestanden in de cloud te bewaren. Er is zowel een gratis als een betaalde formule.

4. Voor al je toestellen en/of voor je hele gezin

Om Office 365 thuis te gebruiken, heb je 2 opties:

  • Microsoft Office 365 Personal is het individuele abonnement. Daarmee mag één gebruiker de software installeren op een computer, een tablet en een smartphone.
  • Microsoft Office 365 Home is het gezinsabonnement. Daarmee doe je hetzelfde, maar dan voor al je gezinsleden. Je krijgt 6 licenties om het hele pakket ook te installeren op de toestellen van je eventuele partner en/of je kinderen.

5. Nu 3 maanden gratis Office 365 (bij een nieuwe pc)

Vergeleken met de oudere versies van Windows en Office maak je dus een enorme sprong voorwaarts met Windows 10 en Office 365.Je krijgt automatische updates, nieuwe functies, gratis cloudopslag en licenties voor meerdere toestellen. En wat denk je van nóg een duwtje in de rug? Als je een nieuwe computer koopt, krijg je nu 3 maanden gratis Office 365. Dit aanbod geldt voor een hele reeks Windows- en Mac-pc’s. Koop je die in combinatie met Microsoft Office 365? Dan loopt je abonnement 15 maanden in plaats van 12 maanden.