Home    High Tech    6 essentials voor een zorgeloze werkdag

6 essentials voor een zorgeloze werkdag

door | aug 21, 2019 | High Tech

Thuiswerk, glijdende uren, videoconferencing en consultancy op locatie hebben ervoor gezorgd dat je flexibeler dan ooit kan werken. En om dat allemaal vlot te laten verlopen, kan je gelukkig rekenen op een paar slimme essentials.

Veilig en comfortabel van A naar Z

Deze rugzak van 29 liter van Case Logic met laptopvak en ruimte voor al je spullen is perfect voor iedereen die veel onderweg is. Hij beschikt over een hoes voor laptops, een speciaal vak voor tablets, voorgevormde, gevoerde schouderriemen en een AirMesh-achterpaneel voor ventilatie. 

rugzak, laptoptas, case logic, 29 liter, laptopvak, hoes voor laptops, vak voor tablet, voorgevormd, gevoerde schouderriemen, AirMesh-paneel

Draadloos genieten van je favoriete muziek.

De draadloze Powerbeats Pro zijn aanpasbaar aan jouw oor voor extra comfort en stabiliteit onderweg. Elke earbud heeft volwaardige bedieningsknoppen voor volume en tracking en meer dan negen uur autonomie voor krachtig, uitgebalanceerd geluid zonder onderbreking.

draadloze earbuds, wireless earbuds, Powerbeats Pro, comfort, stabiliteit, volume, tracking, uitgebalanceerd geluid

Draagbare audio van topkwaliteit

De Audiophile Driver-technologie van de Sennheiser MOMENTUM True Wireless earbuds klinkt beter dan ooit. De noise cancellation zorgt er met Transparant Hearing voor dat je je bewust blijft van de omgeving. En met de opzetstukjes ben je zeker van de perfecte pasvorm.

Sennheiser, Momentum true wireless, earbuds, wireless earbuds, audiophile driver, noise cancellation, transparent hearing

Gemaakt voor jouw comfort

De MK540 Advanced van Logitech is een comfortabele draadloze toetsenbord- en muisset. De maat, vorm en contouren van het toetsenbord zijn gemaakt om comfortabel te werken, terwijl de voorgevormde muis ondersteuning biedt voor links- én rechtshandige gebruikers.

Logitech, MK540 Advanced, draadloos toetsenbord, draadloze muis, set, comfortabel, vooregvormde muis, laptopmuis, links- en rechtshandige gebruikers

Data om mee te nemen

De MyPassportTMGo draagbare harde schijf kreeg een stevige rubberen beschermhoes, een stabiele harde schijf én een ingebouwde kabel mee. Dankzij de SSD-technologie werkt de schijf bovendien twee keer sneller dan traditionele draagbare harde schijven.MyPassport Go, harde schijf, rubberen beschermhoes, stabiele harde schijf, ingebouwde kabel, SSD-technologie, draagbare harde schijf

Extra compact met extra veel ruimte

Compact genoeg voor in een volle laptoptas, met extra veel ruimte voor content. De Seagate® Backup Plus draagbare harde schijf levert de ideale combinatie van draaggemak met echt bruikbare bestandsopslag. Eenvoudig aan te sluiten op Windows® en Mac via USB 3. Ook verkrijgbaar in 2 TB, 4 TB, 5 TB en verschillende kleuren.

Seagate, Backup Plus, draagbare harde schijf, draaggemak, bruikbare bestandsopslag, Windows, Mac, USB 3

Op zoek naar meer informatie over onze producten of meer tips voor een efficiënte werkdag? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!