Home    High Tech    7 musthaves voor een zorgeloze zomer

7 musthaves voor een zorgeloze zomer

door | jul 10, 2018 | High Tech

Vanden Borre selecteert elk seizoen dé musthaves voor je thuis. In het kader van het WK haalden deze zomer heel wat multimedia-innovaties het lijstje, maar natuurlijk dachten we ook aan alle andere intelligente producten die je het leven makkelijk maken. Van top-tv tot slimme printer: de 7 musthaves van deze zomer!

PHILIPS 55POS9002

De Philips 9002 oled-tv biedt een perfecte kijkervaring in 4K Ultra HD met diepe zwarttinten en indrukwekkende kleuren. Dankzij de verwerkingskracht van de P5 Engine is de beeldkwaliteit tot 50% beter! De unieke Ambilight-technologie maakt je kijkervaring nog meeslepender door aan beide kanten van de tv een brede gloed op de muur uit te stralen. En qua geluid zorgt de DTS Premium-geluidsprocessor voor vollere bastonen en kristalheldere dialogen, zelfs bij een hoog volume.
philips, UDH, 4K, oled tv, superslank, ambilight

vogels, thin, tv-beugelVOGEL’S THIN 545 EXTRATHIN TV-BEUGEL

Met de THIN 545 ExtraThin tv-beugel voor oled-tv’s bevestig je je tv dicht tegen de muur en draai je hem probleemloos tot 180°.

logitech, K400, draadloos toetsenbord, touchpad

LOGITECH K400 PLUS WIRELESS KEYBOARD

Het K400 Plus draadloze tv-toetsenbord van Logitech verbindt in geen tijd met je computer met tv-aansluiting en zorgt voor een naadloze bediening van je pc-naar-tv-entertainment.

EPSON EH-TW650

Het WK op groot scherm kijken kan dankzij de Epson EH-TW650 gewoon in je eigen woonkamer. De 1080p-projector met 3LCD-technologie geeft het beeld perfect weer op een 300-inch schermformaat, zelfs in helder verlichte ruimtes. Extra spelplezier? Dankzij de twee HDMI-ingangen sluit je dvd-spelers en spelcomputers snel en moeiteloos aan.
epson, videoprojector, home cinema, keystone-corrective

NEATO BOTVAC D703 CONNECTED

De Botvac D703 Connected-robotstofzuiger van Neato stofzuigt automatisch het hele huis. Met zijn grote borstel en slimme D-vormig design reinigt hij vloeren tot in de hoekjes. Bovendien volgt de Botvac D703 Connected een systematisch patroon, zodat hij gegarandeerd de hele vloer stofzuigt. Met de app kan je volgen waar hij zich bevindt en welke oppervlakte hij heeft gestofzuigd.
robotstofzuiger, neato, botvac, programmeerbaar, microfilter, mapping

EPSON ECOTANK ET-265

Met de Epson EcoTank ET-265 3-in-1 inkjetprinter voor afdrukken, kopiëren en scannen kan je je printkosten tot wel 74% verlagen. Hij werkt namelijk zonder inktpatronen! De Epson EcoTank wordt geleverd met een inkttanksysteem met extra grote capaciteit, waardoor hij bij de levering al meteen genoeg inkt heeft voor ongeveer twee jaar afdrukken.
epson, ecotank, all-in-one printer, grote inktreservoirs, wifi, pc- en mac-compatibel

DEVOLO DLAN® 1200 WIFI STARTERKIT

De Devolo dLan® 1200+ tovert elk stopcontact om in een internettoegang met LAN-aansluiting. Met 1200 Mbit/s en de krachtige range+ technologie zorgt het toestel voor een stabiel, krachtig netwerk met een grote reikwijdte. En ondertussen kan je al je stroomaansluitingen gewoon verder blijven gebruiken, want de Devolo dLan® 1200+ is voorzien van een ingebouwd stopcontact.
wifi extender, powerline, devolo, starterkit

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!