Home    High Tech    Altijd onderweg? Zo worden je verplaatsingen echt plezant!

Altijd onderweg? Zo worden je verplaatsingen echt plezant!

Dagelijkse verplaatsingen zijn vaak een regelrechte sleur. Maar het kan ook anders! Wedden dat je met de juiste rugzak, hoofdtelefoon of externe harde schijf je reis zelfs zo lang mogelijk wil rekken?

Door Vanden Borre Magazine

door | 2 september | High Tech

Polyvalente reisgenoot

De Case Logic RBP-315 is de ideale metgezel van de student of professional die vaak onderweg is. Deze multifunctionele zwarte rugzak heeft een uniek opbergvak voor een 15,6″ laptop en speciaal beveiligde vakken voor andere essentiële benodigdheden, zoals documenten, je smartphone, je zonnebril, USB-sticks en pennen. Met zijn gestroomlijnde, spitse vorm voelt hij zich kiplekker in kleine ruimtes en bagagerekken. Begint het al te kriebelen?

 

Superieure geluidskwaliteit

De Clam Elite draadloze over-ear hoofdtelefoon met ‘digitale’ ANC van Fresh ‘n Rebel is een waar genot voor je oren: aan de binnen- én buitenkant van iedere oorschelp zit er een microfoon. Samen met de computerchip en ideale pasvorm levert dat een uitzonderlijke noise cancelling op tot 34 dB. De Ambient Sound Mode zorgt er dan weer voor dat je je omgeving net heel goed kan horen. Zo manoeuvreer je je in alle veiligheid door druk verkeer.

Kleine krachtpatser

De Seagate One Touch externe harde schijf is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 1TB, 2TB en 5TB. Jij kiest dus gewoon het model dat het best bij jouw digitale levensstijl past. Je neemt deze ultrakleine, draagbare HDD overal mee en hoeft je kostbare foto’s en bestanden dus ook onderweg nooit te missen. Handig: je beslist in alle eenvoud zelf wanneer je een back-up uitvoert. Uitgerust met een snelle USB 3.0-aansluiting voor Plug & Play-connectiviteit met Windows of Mac.

Ultieme back-up voor een goedgevuld leven

May I see your passport, please? Je levensreis is pas echt compleet met de My Passport™ draagbare harde schijf van Western Digital. De opslagcapaciteit is perfect afgestemd op je specifieke noden onderweg: je hebt de keuze tussen 1 TB, 2 TB of 4 TB. Dankzij de wachtwoordbeveiliging en ingebouwde 256-bits AES- hardwareversleuteling kan je op je beide oren slapen: je digitale leven is in perfect veilige handen.

Een toestel waarop je kan rekenen

Wie ver wil geraken in dit leven kan maar beter heel goed kunnen rekenen. Gelukkig staat je brein er niet alleen voor. Met de Casio fx-92B Special College rekenmachine ontwar je zelfs de meest ingewikkelde mathematische knopen. Ook in de meest veeleisende wiskundige, wetenschappelijke en technische richtingen wordt de wiskundeles een fluitje van een cent als je dit rekenkundige manusje-van-alles bij de hand hebt.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

CASE LOGIC PRO BACKPACK 15.6”

FRESH ‘N REBEL CLAM ELITE STORM GREY

SEAGATE ONE TOUCH 5TB BLACK

WESTERN DIGITAL MYPASSPORT NEW 2TB BLACK

CASIO FX 92B SPECIAL COLLEGE

In hetzelfde thema

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Heb je net een nieuwe Apple Mac gekocht en wil je al je documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen overzetten? De Migratie-assistent kopieert al je bestanden van je oude Mac naar je nieuwe. Zo hoef jij dat niet handmatig te doen.Stap 1: de computers...

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Ik ben een echte liefhebster van dancemuziek en mocht enkele weken doorbrengen met de draadloze Bose QuietComfort Earbuds II. Deze prachtige high-end oortjes zitten perfect in mijn oren bij eender welke activiteit: bij het sporten, bij het schoonmaken of bij het...

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900Dit is de test waar ik de afgelopen maanden eerlijk gezegd het meest naar heb uitgekeken: de Bose Smart Soundbar 900! Tovert hij mijn woonkamer samen met de Bose Bass Module 700 om tot een bioscoop? Je ontdekt het...