Home    High Tech    De 6 must-haves voor een vlotte start van het schooljaar

De 6 must-haves voor een vlotte start van het schooljaar

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur. Het is dan ook de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat je niet alleen mentaal goed uitgerust aan het nieuwe jaar kan beginnen, maar dat je ook technologisch weer helemaal up-to-date bent. Welke must-haves garanderen je een vlotte start in september? We lijsten ze even voor je op!
Door Vanden Borre Magazine

door | 30 juli

1. Laptop

Is je oude laptop nog in goede staat of is hij toch aan vervanging toe? Haal nu al je nieuwe computer in huis, zodat je perfect weet wat de mogelijkheden van je mobiele maatje zijn.

Enkele suggesties:

– De Aspire 5 van Acer mag je gerust de ideale studentenlaptop noemen, want hij is betaalbaar en compact.
– Op zoek naar een compacte allrounder? Dan zit je goed met de VivoBook S14 van Asus, die is compact, maar beschikt toch over alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt.
– De notebook 15S-FQ1000NB van HP is een dunne, betrouwbare laptop met een groot scherm. Zo blijf je overal productief!

2. Softwarepakket

Softwarepakket: bestel ineens Microsoft Office 365, zodat je na de aankoop van je laptop ineens alle benodigde programma’s kan installeren.

3. Tweede scherm

Tweede scherm: thuis nog vlotter werken (of gamen)? Dan komt een tweede scherm echt van pas.

4. Geruisloze muis

Geruisloze muis: elke laptop beschikt natuurlijk over een touchpad, maar met een muis werk je toch nog wat vlotter.

5. Draadloos toetsenbord

Draadloos toetsenbord: nog zo’n toevoeging die je gebruiksgemak verhoogt. Gamers kunnen voor een toetsenbord met extra functies kiezen.

6. Tussenstukken

Tussenstukken: om het maximale uit je laptop te halen, heb je soms wat extra tussenstukken nodig. Check het goed vooraf en sla meteen je slag wanneer je je nieuwe laptop koopt.

 

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

 

ASUS VIVOBOOK S14 S432FA-EB017T

ACER ASPIRE 5 A515-54G-50QX

HP NOTEBOOK 15S-FQ1000NB

MICROSOFT OFFICE 365 PERSONAL 1 YEAR NL

pc-schermen

muizen

Tussenstukken

In hetzelfde thema

Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou...

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

Na de lancering van de smartphone serie Find X en Find X2 gooit OPPO opnieuw hoge ogen met Find X3. Ontdek de 6 voornaamste troeven van de Find X3 Pro, die het op vele vlakken beter doet dan zijn voorgangers ... Een groot scherm Het toestel heeft een 6,7 inch...

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Fan van Youtube? En wil je je video's heel graag op een groter scherm bekijken? Of beluister je je Spotify-playlists vanaf je computer, terwijl je tv eigenlijk uitstekende luidsprekers heeft? En als je je pc nu eens zou aansluiten op je tv? Wij hebben daarvoor enkele...