Home    High Tech    De 6 must-haves voor een vlotte start van het schooljaar

De 6 must-haves voor een vlotte start van het schooljaar

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur. Het is dan ook de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat je niet alleen mentaal goed uitgerust aan het nieuwe jaar kan beginnen, maar dat je ook technologisch weer helemaal up-to-date bent. Welke must-haves garanderen je een vlotte start in september? We lijsten ze even voor je op!
Door Vanden Borre Magazine

door | 30 juli

1. Laptop

Is je oude laptop nog in goede staat of is hij toch aan vervanging toe? Haal nu al je nieuwe computer in huis, zodat je perfect weet wat de mogelijkheden van je mobiele maatje zijn.

Enkele suggesties:

– De Aspire 5 van Acer mag je gerust de ideale studentenlaptop noemen, want hij is betaalbaar en compact.
– Op zoek naar een compacte allrounder? Dan zit je goed met de VivoBook S14 van Asus, die is compact, maar beschikt toch over alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt.
– De notebook 15S-FQ1000NB van HP is een dunne, betrouwbare laptop met een groot scherm. Zo blijf je overal productief!

2. Softwarepakket

Softwarepakket: bestel ineens Microsoft Office 365, zodat je na de aankoop van je laptop ineens alle benodigde programma’s kan installeren.

3. Tweede scherm

Tweede scherm: thuis nog vlotter werken (of gamen)? Dan komt een tweede scherm echt van pas.

4. Geruisloze muis

Geruisloze muis: elke laptop beschikt natuurlijk over een touchpad, maar met een muis werk je toch nog wat vlotter.

5. Draadloos toetsenbord

Draadloos toetsenbord: nog zo’n toevoeging die je gebruiksgemak verhoogt. Gamers kunnen voor een toetsenbord met extra functies kiezen.

6. Tussenstukken

Tussenstukken: om het maximale uit je laptop te halen, heb je soms wat extra tussenstukken nodig. Check het goed vooraf en sla meteen je slag wanneer je je nieuwe laptop koopt.

 

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

 

ASUS VIVOBOOK S14 S432FA-EB017T

ACER ASPIRE 5 A515-54G-50QX

HP NOTEBOOK 15S-FQ1000NB

MICROSOFT OFFICE 365 PERSONAL 1 YEAR NL

pc-schermen

muizen

Tussenstukken

In hetzelfde thema

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Als echte muziekliefhebber heb ik de gelegenheid gehad om prachtige hightech oortjes uit te testen: de Samsung Galxy Buds2. Dankzij deze zeer comfortabele oordopjes zou ik helemaal opgaan in mijn work-out en muziek. Aan mij dus om dit te bewijzen! Ontdek snel het...

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Met Jabra ben je altijd zeker van een superieure geluidskwaliteit, om naar muziek te luisteren maar vooral om telefoontjes te plegen. Onlangs werd een nieuw gamma gelanceerd, de Jabra Elite 3 oortjes, en ik kreeg de kans om ze te testen. En dat doe ik met plezier,...

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Heb je niet langer een vaste werkplek? Plant je je laptop gewoon neer waar dat jou het best uitkomt? Dankzij deze superstille muis en compacte draagbare schijf ben je voortaan overal even productief. In je home office is een vaste huistelefoon dan weer geen overbodige...

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

Bioscoopzaal, topcamera, vergaderinstrument, presentatietool, gaming room, notitiebook en tekentafel: de tablets van tegenwoordig kunnen werkelijk alles. Wij gidsen je langs 7 hoogkwalitatieve nieuwkomers op de markt.Ongelooflijk veelzijdig, onmiskenbaar iPad Met...