De 6 must-haves voor een vlotte start van het schooljaar

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur. Het is dan ook de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat je niet alleen mentaal goed uitgerust aan het nieuwe jaar kan beginnen, maar dat je ook technologisch weer helemaal up-to-date bent. Welke must-haves garanderen je een vlotte start in september? We lijsten ze even voor je op!
Door Vanden Borre Magazine

door | 30 juli

1. Laptop

Is je oude laptop nog in goede staat of is hij toch aan vervanging toe? Haal nu al je nieuwe computer in huis, zodat je perfect weet wat de mogelijkheden van je mobiele maatje zijn.

Enkele suggesties:

– De Aspire 5 van Acer mag je gerust de ideale studentenlaptop noemen, want hij is betaalbaar en compact.
– Op zoek naar een compacte allrounder? Dan zit je goed met de VivoBook S14 van Asus, die is compact, maar beschikt toch over alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt.
– De notebook 15S-FQ1000NB van HP is een dunne, betrouwbare laptop met een groot scherm. Zo blijf je overal productief!

2. Softwarepakket

Softwarepakket: bestel ineens Microsoft Office 365, zodat je na de aankoop van je laptop ineens alle benodigde programma’s kan installeren.

3. Tweede scherm

Tweede scherm: thuis nog vlotter werken (of gamen)? Dan komt een tweede scherm echt van pas.

4. Geruisloze muis

Geruisloze muis: elke laptop beschikt natuurlijk over een touchpad, maar met een muis werk je toch nog wat vlotter.

5. Draadloos toetsenbord

Draadloos toetsenbord: nog zo’n toevoeging die je gebruiksgemak verhoogt. Gamers kunnen voor een toetsenbord met extra functies kiezen.

6. Tussenstukken

Tussenstukken: om het maximale uit je laptop te halen, heb je soms wat extra tussenstukken nodig. Check het goed vooraf en sla meteen je slag wanneer je je nieuwe laptop koopt.

 

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

 

ASUS VIVOBOOK S14 S432FA-EB017T

ACER ASPIRE 5 A515-54G-50QX

HP NOTEBOOK 15S-FQ1000NB

MICROSOFT OFFICE 365 PERSONAL 1 YEAR NL

pc-schermen

muizen

Tussenstukken

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...