Home    High Tech    De beste smartphones voor een verbindend eindejaar

De beste smartphones voor een verbindend eindejaar

De eindejaarsfeesten zijn voor onze smartphone veruit de drukste dagen van het jaar. Video’s maken, berichten doorsturen, recepten googelen, Spotify-lijsten aanmaken: twijfel je of jouw toestel dat nog wel aankan? Dan is het nú het moment om aan vervanging te denken.

Door Vanden Borre Magazine

door | 6 december | High Tech

Nie pleuje? Net wel!

Vloggers, tiktokkers en influencers, opgelet: Samsung ontwikkelde met de Galaxy Z Flip3 en Galaxy Z Fold3 twee plooibare smartphones die je productiviteit naar ongekende hoogtes tillen. Zo kan je de spraakmakende momenten in je leven nog makkelijker vastleggen en delen. Beide nieuwe toestellen kunnen dankzij de Armor aluminium behuizing en het Gorilla Glass Victus op de schermen tegen véél stootjes. Meer zelfs, dit zijn de eerste foldable smartphones die volledig spill, splash & splatter proof zijn.

Grote smartphone of kleine tablet?

De Galaxy Z Fold3 weegt 271 gram en is verkrijgbaar in Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Green. De S Pen Fold Edition, met afgeronde en intrekbare pentip, is de eerste stylus voor een vouwbare smartphone. Dit toestel is voorzien van drie 12 MP-camera’s achteraan (Ultra Wide, Wide Dual Pixel en Tele), één 10 MP-camera bovenaan het coverscherm en één 4 MP-camera onder het hoofdscherm. Je kan op elk moment kiezen tussen het vouwbare Dynamic AMOLED 2x hoofdscherm (7,6”) en het 6,2” Dynamic AMOLED 2x coverscherm dat je ook comfortabel met één hand kan bedienen.

Klein maar dapper

De Galaxy Z Flip3 weegt amper 183 gram en verschijnt in vier modieuze kleuren: Cream, Phantom Black, Green en Lavender. Op het coverscherm bevinden zich een 12-MP Wide camera (F1.8) en 12-MP Ultra Wide Camera (F2.2) met een beeldhoek van 123 graden. De 10-MP camera met diafragma F2.4 aan de voorzijde is ideaal voor kwaliteitsvolle selfies. Het coverscherm (1,9” Super AMOLED 60 HZ) toont meldingen tot 8 tekstlijnen. Opengeklapt, wordt de volledige toestel- en appfunctionaliteit beschikbaar op het Dynamic AMOLED 2X Adaptive 120 Hz scherm van 6,7”.

Jouw verhaal

Met de Motorola Edge 20 pro vertel jij jouw verhaal echt zoals jij dat wil. De 108 MP-sensor staat garant voor ultra hoge resolutie foto’s. Met de 50x Super Zoom breng je zelfs de kleinste details extreem dichtbij. Het OLED 6,7 inch scherm haalt een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Je accu van 4500 mAh houdt het vlotjes meer dan 30 uur uit. 

Wordt 2022 het jaar van 5G?

OnePlus is er alvast helemaal klaar voor: de nieuwe Nord 2 smartphone bevat twee 5G simkaarten en is eveneens geschikt voor Wifi 6. Binnenkort geniet je dus van waanzinnige downloadsnelheden en een extreme mobiele connectiviteit. Oh ja: dit toestel is ook uitgerust met een 50 MP AI drievoudig camerasysteem. Goed voor nog hogere resoluties, een verbeterde zoom en verbluffende details.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP 3

GALAXY Z FOLD 3

MOTOROLA EDGE 20 PRO

ONEPLUS NORD 2

In hetzelfde thema

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Blijf je thuis tijdens de schoolvakantie? Of ga je op reis, maar ben je bang dat de verveling onderweg naar je bestemming zal toeslaan? Geen paniek: met onze tips vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een donders leuke vakantie ... en geniet van elk...