Home    High Tech    De drie mobile devices van het moment

De drie mobile devices van het moment

door | dec 4, 2018 | High Tech

Smartphones en tablets zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Maar welk toestel is nu het best geschikt voor welke gebruiker? En wat zijn de grote verschillen? Wij gingen alvast op onderzoek uit en ontdekten alles over dé drie uitblinkers van het moment.

XIAOMI MI A2

Perfect voor: selfie lovers en amateurfotografen
Belangrijkste pluspunten:
  • uitstekende beeldkwaliteit
  • grote opslagcapaciteit
  • supersnelle processor

De Xiaomi Mi A2 is de ultieme smartphone voor wie creatief bezig is met beelden. De intelligente lensselectie in de camera kiest automatisch de beste lens voor de omgeving, afhankelijk van de hoeveelheid licht.

De MI A2 beschikt over een extra grote capaciteit van 32 GB voor de opslag van foto’s en video’s.

Xiaomi MI A2, Xiaomi, smartphone, 32 GB, Qualcomm Snapdragon 660 AIE-processor, krasbestendig glas, metalen unibody met griptextuur, elegant design

En wat sharen en gamen betreft? De Qualcomm® SnapdragonTM 660 AIE-processor levert ongezien snelle prestaties. Bovendien zorgen het front van de MI A2 in krasbestendig glas en de volledig metalen unibody met griptextuur voor een elegant design dat tegen een stootje kan.

NOKIA 7.1

Perfect voor: professionals en designliefhebbers
Belangrijkste pluspunten:
  • extra performante batterij
  • dynamisch PureDisplay-scherm
  • luxueuze premium-uitstraling

De Nokia 7.1 is perfect voor professioneel gebruik. Het Full HD+ PureDisplay-scherm gaat van rand tot rand voor een extra groot werkoppervlak.

Het slimme design combineert geslepen, gekleurde zijkanten met een glazen voor- en achterkant, ronde hoeken en een strak aluminium frame voor een elegante look.

En het Android One-besturingssysteem levert alle basics voor een productieve werkdag: een gestroomlijnde interface, een reeks gebruiksklare apps en gratis onbeperkte opslagruimte in Google Photos. Aan de slag!

Nokia, Nokia 7.1, smartphone, professioneel gebruik, Full HD+ PureDisplay-scherm, slim design, ronde hoeken, strak aluminium frame, Android One-besturingssysteem, Google Photos

APPLE IPAD 6de generatie

Perfect voor: creatieve geesten en multitaskers

Belangrijkste pluspunten:

  • 9,7-inch Retina-display
  • krachtige A10 Fusion-chip
  • ondersteuning voor Apple Pencil

De iPad 6 van Apple is het schoolvoorbeeld van een slimme, veelzijdige tablet. De A10 Fusion-chip met 64-bits architectuur levert prestaties in dezelfde klasse als desktopcomputers, met een twee keer snellere CPU én graphics.

De 8-Megapixel camera maakt dus sneller en beter dan ooit hoogkwalitatieve foto’s én video’s in 1080p HD. Bovendien biedt iOS 11 een nog persoonlijkere gebruikservaring en toegang tot meer dan een miljoen apps in de App Store. De Apple iPad 6 is 100% compatibel met de Apple Pencil.

Apple, Apple iPad, Apple iPad 6, A10 Fusion-chip, 64-bits architectuur, 8-Megapixel camera, iOS 11, App Store

Laat je creativiteit de vrije loop

De Apple Pencil maakt je iPad 6 nog veelzijdiger – en je creatieve mogelijkheden eindeloos. Het slimme potlood is kantel- en drukgevoelig, waardoor je kan variëren in lijndikte, met subtiele schaduwen kan werken en heel wat andere effecten kan toevoegen. Net zoals bij een gewoon potlood, maar dan tot op de pixel nauwkeurig.

Apple pencil, slim potlood, kantel- en drukgevoelig, variatie lijndikte, pixel nauwkeurig

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!