Home    High Tech    De grootste reistrends van het moment

De grootste reistrends van het moment

door | jun 19, 2019 | High Tech

De zomer staat voor heel wat mensen gelijk aan vakantie. Trek je eropuit en kan je nog wat inspiratie gebruiken? Wij gingen samen met onze trendspotters op zoek naar de meest unieke ervaringen en mooiste bestemmingen van 2019. En die zijn soms behoorlijk verrassend …

Rondreizen als een local

Of je nu op avontuur gaat in het Argentijnse hooggebergte of de leukste plekjes aan de Nederlandse kust aan elkaar rijgt: roadtrips zorgen voor een instant vakantiegevoel! Een tip van onze trendwatchers: huur je accommodatie via Airbnb en kijk ook eens na of het platform activiteiten aanbiedt op je bestemming. Perfect om de lokale cultuur op te snuiven!

Neem je e-reader mee op elk avontuur De Slimfit-cases van Gecko passen rond de Kobo H2O als een tweede huid. Ze zijn extra compact, 100% waterproof en voorzien van de nodige uitsparingen zodat je alle functies van je e-reader optimaal kan blijven gebruiken. Ideaal voor mee op reis!
Gecko, slim fit case, Kobo H2O, waterproof, e-reader hoesje

Verrassingsreizen op maat

Zin in een trip, maar echt geen inspiratie? Voor de durvers zijn er nu services als srprs.me. Het online platform biedt reizen aan waarbij je bestemming een verrassing blijft tot het moment waarop je vertrekt. Kies of je met de auto of het vliegtuig wil vertrekken, hoeveel bestemmingen je wil aandoen en of je alleen of met een reisgezelschap op pad wil. Srprs.me doet de rest! Spannend, toch?

Op alles voorbereid Met de Audiophile Driver-technologie van de MOMENTUM True Wireless-earbuds geniet je van het beste stereogeluid, waar je ook bent. Speel muziek af, beantwoord oproepen en blijf je ondertussen bewust van je omgeving. Bovendien zijn de earbuds superlicht en spatwaterbestendig.

Onverwachte stedentrips

Stedentrips zijn al jaren een populaire reisvorm. Maar wat als je uitgekeken bent op de klassiekers? Probeer het dan eens op een minder voor de hand liggende bestemming. Geniet van de gastvrijheid in Reykjavik, laat je verrassen door de architectuur in Baku, ontdek de wondere wereld van het bruisende Tokyo of ga op zoek naar de roots van de housemuziek in het stoere Chicago. Alles kan!

Upgrade naar eerste klasse De Sennheiser PXC 550 Wireless is uitgerust met NoiseGardTM Hybrid adaptieve geluidsdemping, zodat je altijd kan rekenen op de meest comfortabele draadloze luisterervaring. De batterij gaat tot 30 uur mee, en dus kan je met één keer opladen naar het ander eind van de wereld reizen. Handig!
Sennheiser, PXC 550 Wireless, noisegard hybrid adaptieve geluidsdemping, draadloze luisterervaring

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!