Home    High Tech    De nieuwste laptops onder de loep

De nieuwste laptops onder de loep

door | aug 19, 2019 | High Tech

Vandaag kan zo goed als alles aan een laptop of tablet worden afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Maar welke features wegen nu echt het hardst door? Onze experts zochten het voor je uit.

EEN NIEUWE LAPTOP OF TABLET KOPEN: HIER MOET JE OP LETTEN

  1. PERFORMANTIE IS KEY
    De laptops en tablets van vandaag zijn supermachines in zakformaat. Dankzij de laatste nieuwe processoren kan je gamen en video’s bewerken zonder haperingen. Lijst op over welke features je toestel moet beschikken. Niet zeker? Onze experts staan voor je klaar!
  2. SAFETY FIRST
    Fabrikanten zoeken steeds nieuwe manieren om toestellen zo goed mogelijk te beveiligen. Van vingerafdruklezers en gezichtsherkenning tot camerabeschermers en beveiligingslagen: kies een toestel dat je de garantie geeft op 100% beveiligde verbindingen en bestanden.
  3. STATEMENT STYLE
    Je laptop zegt iets over wie je bent. En dus zijn ook de designs van de toestellen steeds slimmer. Bovendien zijn ze vaak beschikbaar in verschillende kleuren. Al wat jij moet doen is kiezen welk toestel het best bij je past!

 

ACER SWIFT 3

De nieuwe Acer Swift 3 is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Bovendien stem je hem makkelijk af op je persoonlijke stijl, want hij is verkrijgbaar in unieke kleuren als Sparkly Silver en Stellar Blue. Laat je helpen door Windows Hello™, Cortana® en Amazon Alexa1. Of profiteer van de extra capaciteit van de laatste nieuwe processoren. De ultracompacte Swift 3 werd ontwikkeld voor een batterijduur van 12 uur – genoeg om heel de dag te werken en nog batterij over te houden!

Acer, Swift 3, laptop, compact, sparkly silver, stellar blue, windows hello, Cortana, amazon, alexa1, extra capaciteit, batterijduur

 

LENOVO IDEAPAD S340

Dankzij het strakke ontwerp van de IdeaPad S340 kan je extra genieten van de Full HD-resolutie van je beeldscherm. Bovendien werden doordachte ontwerpelementen voorzien, zoals het cameraklepje voor de webcam en de optionele achtergrondverlichting voor het toetsenbord. Dankzij het extra kwalitatieve Full HD-scherm en de dual Dolby Audio Premium-speakers lijkt het zowel qua beeld als qua geluid alsof je op de eerste rij zit in de bioscoop.

Lenovo, IdeaPad S340, tablet, laptop, full hd-resolutie, cameraklepje, webcam, optionele achtergrondverlichting toetsenbord, dual dolby audio premium-speakers

 

SAMSUNG GALAXY TAB S5E

De Samsung Tab S5e biedt meer tablet dan ooit in het kleinste frame ooit. Wat overblijft is een tablet van slechts 5,5 millimeter dik, met een gewicht van amper 400 gram. De finish is beschikbaar in drie kleuropties: Gold, Silver en Black. De gebruikersinterface houdt de weergave overzichtelijk en dankzij de Bixby-spraakherkenning geef je snel en makkelijk opdrachten. De Galaxy Tab S5e heeft bovendien een snelopladende batterij, goed voor zo’n 15 uur kijkplezier zonder onderbreking.

Samsung, galaxy tab 5se, tablet, laptop, gold, silver, black, gebruikersinterface, Bixby-spraakherkenning, snelopladende batterij

 

LENOVO YOGA 530

De Lenovo Yoga 530 schakelt moeiteloos van tablet naar laptop dankzij het slimme 360°-scharnier. En dat allemaal in stijl, want hij is beschikbaar in Onyx Black, Mineral Grey en Liquid Blue. De optionele Lenovo Active Pen biedt ongeziene precisie en een state-of-the-art negeertechnologie voor het natuurlijke gevoel van pen en papier. De batterij van de Yoga 530 gaat tot 10 uur mee. En is ze toch leeg? Dan laad je ze in vijftien minuten weer bij voor twee uur extra werktijd.

Lenovo, Yoga 530, tablet, laptop, 360°-scharnier, onyx black, mineral grey, liquid blue, active pen, regeertechnologie, batterijduur

 

Op zoek naar meer informatie over laptops en tablets? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!