Home    High Tech    De populairste geluidssystemen van het moment

De populairste geluidssystemen van het moment

door | mei 24, 2019 | High Tech

De laatste nieuwe app, een revolutionaire innovatie of gewoon een extra energiezuinig toestel? Onze trendwatcher Tom houdt de laatste nieuwe ontwikkelingen in de gaten en kiest elk seizoen het meest interessante nieuwtje uit. In deze post: de populairste geluidssystemen van het moment.

“Waar een paar jaar geleden het hifisysteem of de stereo-installatie nog dé referentie was voor een goede geluidskwaliteit, zijn er vandaag heel wat alternatieven op de markt. Soundbars leveren een uitzonderlijke audiokwaliteit in een strak design, kwalitatieve headsets zijn draagbaar, vaak voorzien van noise cancelling-technologie en vooral op de werkvloer immens populair. En ook draadloze earbuds kunnen vandaag concurreren met de meest gesofisticeerde geluidsinstallaties. Vooral tijdens het sporten zijn deze laatste voor heel wat mensen een enorme meerwaarde.”

Het juiste geluidssysteem kiezen

“Mijn tip? Ga langs in de winkel, vraag advies aan één van onze specialisten en luister naar de geluidskwaliteit. Enkel zo weet je wat voor jou het beste aanvoelt en klinkt. En wat het type geluidssysteem betreft? Daar hoef je niet eens tussen te kiezen, want elk toestel heeft zijn eigen voordelen en functies. Ik heb zelf een slimme soundbar in mijn woonkamer, een headset voor op kantoor en earbuds in mijn sporttas. Hoe meer muziek, hoe meer vreugd – toch?”

DE STEREO

De LincsD-Amp en 3-wegluidsprekers met zijden koepeltweeters van de Panasonic SC-PMX92EG-S zorgen voor een rijk geluid uit alle types muziekbronnen. Dankzij de USB DAC-poort, de AUX-IN Auto Play-functie en de optische ingang speel je moeiteloos muziek af vanop al je devices.
Panasonic, SC-PMX92EG-S, stereo, LincsD-Amp, 3-wegluidsprekers, koepeltweeters, USB DAC-poort, AUX-IN Auto Play-functie

DE SOUNDBAR

De Bose SOUNDBAR 700 is de perfecte combinatie tussen een slim ontwerp en een buitengewone geluidskwaliteit. Verbind ze via wifi met Spotify of andere muziekstreamingdiensten. Plus, download de Bose Music-app op je smartphone of speel rechtstreeks muziek af via bluetooth.

DE HEADSET

Bose, Quiet comfort 35 ii, headset, wireless, Acoustic Noise Cancelling, draadloos, zachte oorkussens

Ga op in je muziek met één druk op de knop. De Bose Quiet Comfort 35 II zorgt voor Acoustic Noise Cancelling in drie niveaus, voor nog meer luistergenot. De draadloze headset is voorzien van zachte oorkussens voor extra comfort en biedt tot 20 uur lang een volle en heldere geluidskwaliteit.

DE EARBUDS

Verbind je oortjes met eender welk bluetoothapparaat en je bent klaar om te gaan! Bovendien kan je ze makkelijk bedienen dankzij de knopjes op de oortjes, zowel om je muziek af te spelen als om een oproep te beantwoorden. De extra lichte Swingson True draadloze oortjes hebben een autonomie van 3,5 uur.

Swingson, true, earbuds, bluetooth, oortjes, draadloos, extra lichte oortjes