Home    High Tech    Zin om buiten te sporten?

Zin om buiten te sporten?

De zomer is het ideale seizoen om buiten de batterijen op te laden. Een stevige duurloop voor het ontbijt of een fijne work-out op het strand? Met je sporthorloge als personal trainer en perfect zittende oortjes wordt het een waar plezier!

DoorVanden Borre Magazine

door | 22 juli | High Tech

Gezond on the road

 

Garmin Instinct 2 is een robuuste gps-smartwatch, oorspronkelijk ontworpen voor truckchauffeurs. Hij houdt 24/7 je gezondheidsdata bij, zoals het aantal stappen, verbrande calorieën en minuten intensieve training. Hij geeft een melding wanneer het tijd is voor een pauze en stelt je dan een korte work-out voor. In smartwatchmodus houdt de batterij het tot 28 dagen uit. Verkrijgbaar in felle kleuren en met contrastrijke displays!

Run Baby Run

Polar introduceert met de Pacer en de Pacer Pro twee gps-sporthorloges van de laatste generatie. Ze zijn uitgerust met alle gepersonaliseerde trainingsfuncties die je nodig zou kunnen hebben om je sportieve doelen te halen. Deze horloges zijn zo dun, licht en comfortabel dat je ze nauwelijks voelt. En met de aanpasbare polsbandjes in verschillende kleuren en materialen ogen ze ook nog eens buitengewoon mooi.

polar pacer

 

De Polar Pacer is een no-nonsense horloge voor startende lopers. Met de aanduiding van tempo, tijd en afstand, en met de timer en stopwatch wordt elke run een goede run. Extra tools rond slaap en herstel houden jou blessurevrij en je motivatie op peil.

polar pacer

De Polar Pacer Pro is nog een tikkeltje geavanceerder en dus bedoeld voor geoefende runners. Extra krachtige trainingsmiddelen helpen je je loopefficiëntie en -prestaties te analyseren en zo verder te optimaliseren. Een geïntegreerde barometer leert je je inspanningen beter te doseren, zodat je sterker kan finishen.

 

Klinkt als muziek in de oren!

adidas

Met de Adidas FWD-02 SPORT-oortjes lever je het hele jaar door in alle vrijheid topprestaties, terwijl je favoriete muziek je voortstuwt. Deze ergonomische en draadloze buds zijn perfect water- en zweetbestendig en blijven ook bij intensieve inspanningen en in extreme weersomstandigheden keurig op hun plaats. Opladen doe je onderweg, in een compacte en ademende case. Als je geen omgevingsgeluiden wil doorlaten, zet je de awarenessmodus gewoon uit.

Je actieve partner

samsung

De Galaxy Watch4 40mm Gold is je ideale metgezel op weg naar een gezondere levensstijl. De BioActive Sensor brengt onder meer je vetpercentage, skeletspieren en lichaamsvocht in kaart en helpt je zo je sportieve doelen te bereiken. Daarnaast houdt je Galaxy Watch4 ook je fitnessscores bij. Via Wear OS van Samsung heb je dan weer naadloos toegang tot je favoriete apps en je andere Samsung Galaxy-toestellen. Heel leuk bovendien is dat je in de Galaxy Watch Design Studio je eigen horloge kan ontwerpen, in lijn met je persoonlijke stijl.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

polar pacer

GARMIN INSTINCT 2 GRAPHITE

polar pacer

POLAR PACER BLACK S-L

polar pacer

POLAR PACER PRO MID BLUE S-L

adidas

ADIDAS FWD-02 SPORT NIGHT GREY

samsung

SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM GOLD

In hetzelfde thema

Een thuiskantoor op jouw maat

Een thuiskantoor op jouw maat

Of je nu studeert of thuiswerkt, je hebt sowieso nood aan een home office dat perfect op jouw noden is afgesteld. Je zorgt dus maar beter voor een technologische omkadering die je toelaat om maximaal productief te zijn. Want met het juiste materiaal in huis is het...

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoonElke maand krijgen we met de collega’s de mogelijkheid om een product te testen en hierover een review te schrijven. Toen ik de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon op het lijstje zag staan, heb ik hem als grote muziekliefhebber zowat...

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop De Aspire Vero laptop van Acer is gemaakt van gerecycled materiaal. Maar is deze laptop wel even efficiënt als duurzaam? Om dat te weten te komen, heeft onze designer Dylan hem getest. Goedgekeurd of niet? Ontdek zijn...