Home    High Tech    Digital native of detoxer? Twee gebruikers over hun gsm-abonnement

Digital native of detoxer? Twee gebruikers over hun gsm-abonnement

door | mrt 5, 2018 | High Tech

Belminuten, sms’jes, datavolume en natuurlijk de prijs: wie vandaag de dag een gsm-abonnement kiest, moet met behoorlijk wat dingen rekening houden.

Gelukkig zijn er de handige packs van Orange. De overzichtelijk samengestelde formules maken het eenvoudiger dan ooit om een abonnement te kiezen dat helemaal bij je past. Wij vroegen twee gsm-gebruikers welk abonnement zij kozen en waarom.

De digital native

Charlotte is altijd en overal verbonden. Voor haar job als freelance marketingmanager zijn een goede laptop en een stabiele internetverbinding onmisbaar. Maar ook onderweg of op locatie bij klanten kan Charlotte het niet riskeren om van de radar te verdwijnen.

smartphone, gsm-abonnement, orange, mobiele data

“Als freelancer ben ik vaak onderweg, en ik werk op de gekste locaties. Ook daar moet ik altijd verbonden blijven. Zowel telefonisch als via mail. Daarom heb ik onlangs een Eagle 39-abonnement afgesloten bij Orange. Je krijgt niet enkel onbeperkte belminuten en sms’jes, maar ook 10 GB mobiel internet, 64 GB opslagvolume op de Orange Cloud én toegang tot de iCoyote-navigatiesysteem. Enfin: alles wat ik nodig heb om mijn werk goed te doen.”

“Toen ik onlangs een paar weken in het buitenland zat, heb ik er ook nog een Orange Internet Everywhere 15 bijgenomen. Dat is nog 2 GB mobiel internet extra, in de hele EU. Je kan niet zeker genoeg zijn.”

De detoxer

Joachim was tot voor kort naar eigen zeggen verslaafd aan zijn smartphone. Hij gooide zijn gewoontes om, en daar hoorde ook een nieuw gsm-abonnement bij.

“Ik zat constant op mijn smartphone. Als ik met m’n vrienden op café ging, moest ik zelfs mijn smartphone afgeven. Dat was voor mij het moment waarop ik besefte dat het te ver ging. Ik heb m’n internetgebruik afgebouwd, en ben terug begonnen met mensen te bellen. Veel persoonlijker, en je krijgt veel meer gezegd.”

smartphone, gsm-abonnement, orange, mobiele data

“Mijn dure abonnement, dat had ik natuurlijk niet meer nodig. Ik stapte over naar Dolfijn 15 van Orange. Voor 15 euro per maand krijg ik nu 150 belminuten, een onbeperkt aantal sms’jes, 16 GB opslagruimte in de Orange Cloud en, ja … 1,5 GB mobiel internet. Want ik was toch nog niet helemáál klaar om afscheid te nemen van Facebook en Instagram. (lacht)”

Ontdek alle packs en vind het abonnement dat bij jou past op www.vandenborre.be.