Home    High Tech    3 geschenkideeën voor de hobbyfotograaf

3 geschenkideeën voor de hobbyfotograaf

door | mei 2, 2018 | High Tech

Sommige moeders leggen het liefst Keniaanse gazelles op de gevoelige plaat vast, anderen het eerste verjaardagsfeestje van hun lievelingskleinkind. Wat het onderwerp ook is: de beste camera’s voor elke hobbyfotograaf vind je bij Vanden Borre.

Spontaniteit in topkwaliteit

De EOS 2000D van Canon is de ideale DSLR voor prachtige foto’s vol details en full hd-video’s van bioscoopkwaliteit. Met de nieuwste 24,1 Megapixel-sensor met een ISO-bereik van 100 tot 6400 maak je zelfs bij moeilijk licht prachtige, sfeervolle foto’s. En dankzij de automatische scherpstelling kan je ook spontane momenten zonder probleem scherp vastleggen. Wil je je snapshots onderweg delen? Met de wifi- en NFC-functies en de Canon Camera Connect-app verzend je je foto’s in een handomdraai naar je smartphone of tablet – of bedien je je camera van op afstand. Ideaal voor de perfecte selfie.

Canon, eos 2000D, reflex, fototoestel

Compacte krachtpatser

De Lumix DC-GX800 van Panasonic is een supercompacte systeemcamera. Ondanks zijn handige formaat kan deze kleine krachtpatser filmen in 4K en schiet hij zes beelden per seconde. De 16 Megapixel-sensor legt al je avonturen in haarscherpe kwaliteit vast, zelfs bij weinig licht, en met de Post Focus-functie pas je de focuspunten nog aan nadat je de foto al hebt genomen! De perfecte camera voor op reis en – met zijn opklapbare 3-inch touchscreen – voor een paar schaamteloze selfies. Blij met het resultaat? Met de ingebouwde wifi kan je foto’s en video’s meteen delen met vrienden en familie.

Haal alles uit je smartphonefoto’s

Heb je heel wat mooie foto’s op je smartphone staan, maar geraken ze nooit verder dan dat? Maak al die mooie herinneringen weer tastbaar en print je lievelingsfoto’s op speciaal ontwikkelde Instax-film met de Instax SHARE. Maak een foto met je smartphone, download de gratis Instax SHARE-app, verbind je smartphone met je Instax SHARE en je kan meteen printen.

instax, instax share sp-2, instax share sp-3, instant printen, smartphone

Niet zeker welke camera je best kiest?

Op onze website kan je verschillende toestellen overzichtelijk vergelijken. Bovendien helpen onze verkopers je graag verder. Ga langs bij een verkooppunt in je buurt, of bel 02 334 00 00.

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra inspiratie voor Moederdag? Vind er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine (binnenkort beschikbaar)!