Home    High Tech    Een volledige uitrusting voor je tablet

Een volledige uitrusting voor je tablet

door | apr 1, 2015 | High Tech

Je hebt net een tablet gekocht en je wil ze tegen eventuele schokken en krassen beschermen? Je hebt een lange autoreis gepland en je wil je tablet meenemen om de kinderen bezig te houden? Maar hoe maak je je tablet aan de hoofdsteun vast ? En vooral: hoe vermijd je dat de batterij leegloopt? Ontdek onze accessoires voor een compleet uitgeruste tablet.

Schokbestendig

housse2Kies voor een hoes, een etui of een cover zodat je tablet er altijd splinternieuw uitziet, zelfs na maanden gebruik. De hoes beschermt je tablet wanneer je deze niet gebruikt. Een etui beschermt zowel het scherm als de achterkant. Je tablet is dus voortdurend beschermd, zelfs wanneer je hem gebruikt. De cover beschermt de achterkant van je tablet en in een mindere mate, je scherm. Gebruik een screenprotector (ultrafijn en soms in gehard glas) voor een optimale bescherming.

En wat is er beter dan de esthetiek met het functionele te combineren? Geef een persoonlijke touch aan je tablet met een gekleurde of lederen hoes of een design etui.

Pas op! Tablets zijn niet compatibel met alle covers of etuis. Vergeet dus niet het model te checken voor je aankoop.

Klaar voor onderweg!

Neem een autolader mee zodat de batterij van je tablet tijdens de autorit niet leeg raakt. Sommige laders zijn zelfs voorzien van twee USB-poorten zodat ze meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen opladen. Je kan ook een externe hulpbatterij kopen. Deze schakel je via een USB-kabel in. Zo kan je de tablet opladen zelfs wanneer je geen stopcontact ter beschikking hebt.

Rust je wagen ook uit met een autohouder voor je tablet. Klik er het scherm in en bevestig de houder achter de hoofdsteun. Ga voor een universeel model dat zich aanpast aan je auto en je tablet.

Nog meer geheugen

Zin om nieuwe apps en films op je tablet te downloaden, maar het geheugen is vol? Geen paniek! Kies voor een Micro SD-kaart om de opslagcapaciteit van je tablet te vergroten. En als je tablet het toelaat kan je zelfs de opslagcapaciteit tot 128 GB uitbreiden.

Als je tablet niet over een geheugenkaartslot beschikt, kies je best voor een wifi-harde schijf. Je hoeft alleen een applicatie op je tablet te downloaden om toegang tot je gegevens te krijgen.

Het comfort van een pc

clavier2

Je gaat met vakantie maar je hebt geen zin om je  laptop mee te nemen? Neem dan je tablet mee met een draadloos klavier en geniet zo van het comfort van een computer. En om helemaal op je gemak te zijn, denk je ook best aan een koptelefoon. Draadloos of niet, aan jou de keuze!