Home    High Tech    Eerste hulp bij vakantiestress

Eerste hulp bij vakantiestress

door | sep 7, 2017 | High Tech

Of je nu nog snel in juli vertrekt of op een ander moment van het jaar, vakantie is er om te ontspannen. Maar de voorbereidingen voor je reis gaan vaak gepaard met stress. Behalve als …

… je het spreekwoord ‘beter voorkomen dan genezen’ ter harte neemt. Met onze slimme tips ben je de stress te slim af en vertrek je met een gerust gemoed op een deugddoende vakantie voor het hele gezin.

Haast en spoed …

… is zelden goed. Begin dus op tijd aan je valiezen en maak een lijst van alles wat je nodig hebt. Daar hoort zeker een USB-adapter bij, zoals de SKROSS World, zodat je al je toestellen ook in het buitenland kunt opladen en gebruiken.

Vergeet je apparaten ook niet te verzekeren. Met Infinity SFAM zijn je smartphone en tablet die je bij Vanden Borre kocht, gedekt bij verlies, diefstal en oxidatie… en valschade. Zelfs in het buitenland.

Neem je het vliegtuig? Weeg dan zeker je reistas of koffer om nare verrassingen aan de incheckbalie te vermijden. We kunnen je de Temium Bagage Scale warm aanbevelen. Dit kleinood is bovendien zo licht dat je het overal makkelijk mee naartoe neemt.

Reizen is megacool!

Zie je al op tegen zeurende kinderen tijdens de lange autorit naar het zuiden? Dat is helemaal niet nodig als je spelletjes in reisformaat meeneemt.

En natuurlijk zit je best niet langer op de baan dan nodig! Met een gps uit het betere gamma, zoals de TomTom GO 6200, rij je zonder omwegen naar je reisbestemming terwijl je live de files detecteert en vermijdt.

En als je dan sneller dan verwacht aan gaat komen, dan bel je gewoon even op voorhand om te vragen dat ze de rosé al koud zetten. Met je smartphone is dat zo gepiept … als de batterij niet leeg is, natuurlijk! Met de Azuri Carcharger zal je dat niet overkomen, want die is supersnel en speciaal gemaakt voor in de auto. En aangezien hij 3 USB-poorten heeft, moet je niet vechten om je toestel op te laden. Dus die mag ook niet op je lijstje ontbreken.

Nog meer topideetjes voor een zorgeloze vakantie? Je vindt ze in het Vanden Borre zomermagazine.