Home    High Tech    Geef het geluid van je tv een boost !

Geef het geluid van je tv een boost !

door | nov 17, 2015 | Beeld & Geluid, High Tech

Geef het gerust toe: ook bij jou kriebelt het wanneer de nationale hymne van je favoriete ploeg weerklinkt. En voel je ook de spanning wanneer de generiek van een griezelfilm start? Maar ook al verhoog je het volume, het voortgebrachte geluid blijft redelijk monotoon… Geen paniek: wij reiken je drie oplossingen aan die het geluid van je tv een boost geven!


1) De soundbar

bose_solo-5-soundbar_8698619_4Een soundbar is makkelijk te installeren en is bovendien discreet. Plaats hem voor je televisie of hang hem aan de muur. Zijn functie? Het geluid van je tv verbeteren en er een zeker reliëf aan geven. Hierdoor duik je in een overweldigende audiosfeer. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een subwoofer.

Opteer voor een soundbar met wifi of bluetooth en breid de mogelijkheden uit. Verbind hem eenvoudig met je andere toestellen (smartphones, computers…) en laat zo je hele muzikale bibliotheek weerklinken!

Kies je soundbar

bose_lifestyle-soundtouch-525b_8698481_62) De homecinema

Met een homecinema krijg je dezelfde audio-effecten als in de bioscoop. Je geniet ook van een krachtig, nauwkeurig en overheersend geluid.

Waaruit bestaat een homecinema?

  • Een versterker
  • Een subwoofer
  • 2, 5 of 7 luidsprekers

 Twee mogelijkheden:

  • Kies voor een all-in-one apparaat, met ingebouwde dvd- of blu-rayspeler.
  • Creëer je eigen installatie door aparte elementen te kopen.

Kies je homecinema

bose3) De sound plates

Opteer voor een sound plate die je onder de tv plaatst en gemakkelijk aansluit. Wat je ook kiest, je krijgt sowieso een helder en diep geluid. Sound plates zijn de ideale oplossing om het geluid van je televisie een boost te geven en de juiste sfeer op te snuiven!

Wat je ook kiest, je krijgt sowieso een helder en diep geluid. Sound plates zijn de ideale oplossing om het geluid van je televisie een boost te geven en de juiste sfeer op te snuiven!

Kies je sound plate