Home    High Tech    Get connected: meer dan ooit verbonden met de laatste hightech-trends

Get connected: meer dan ooit verbonden met de laatste hightech-trends

door | apr 26, 2019 | High Tech

Thuis is de plaats waar je wifinetwerk automatisch verbindt en waar je altijd en overal kan vertrouwen op een stabiele, krachtige verbinding. Bovendien kan je je netwerk vandaag meer dan ooit afstemmen op de setup van je woning. Wifi uit de kabelaansluiting, uit het stopcontact – of zelfs uit het licht? Alles kan dankzij deze hightech-innovaties.

Wifi

Het Orbi Whole Home AC2200 Tri-band WiFi System van Netgear combineert een Orbi wifirouter en een satellietrouter voor één naadloos geïntegreerd mesh wifinetwerk met een ongeziene dekking. Het systeem dekt oppervlaktes tot wel 400 m2, voor een sterk signaal in elk hoekje van je huis. De FastLane3-technologie zorgt voor nog beter 4K HD-streaming en -gaming, zelfs op meerdere toestellen tegelijk. En het beste van al? Het systeem is eenvoudig in gebruik, want met de Orbi-app zet je in enkele minuten je eigen beveiligde netwerk op.

Bovendien kan je met de Disney Smart Parental Controls monitoren welke content op welk toestel wordt bekeken, en hoelang elk toestel online is – voor een volledig overzicht van het internetgebruik in huis.

Powerline

Met de devolo Magic 2 WiFi is je thuisnetwerk nu al klaar voor de uitdagingen van morgen. Je stopt gewoon een slimme adapter in het stopcontact – en klaar! Mesh wifi verbindt alle devolo Magic-adapters en tovert ze om tot één naadloos netwerk, voor een stabiele verbinding in elke ruimte – zelfs in de tuin. De WiFi ac-standaard zorgt voor ongeziene snelheden tot 1200 Mbps. Zonder haperingen, want de krachtige Powerline-technologie overbrugt afstanden tot wel 500 meter.
Verbind je vaste apparaten zoals smart tv of gameconsole op enkele seconden via de twee Gigabit LAN-aansluitingen en beheer je devolo Magic-adapters eenvoudig zelf via de nieuwe, intuïtieve devolo-app. Bovendien hoef je er geen IT-professional voor te zijn, want dankzij de slimme Plug & Play-functie is het een kwestie van uitpakken, aansluiten en je kan meteen aan de slag!

Wist je dat …
Er nu ook een heel nieuw draadloos netwerk bestaat? Ontdek alles over lifi in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine.