Home    High Tech    Gezond ademen met één druk op de knop

Gezond ademen met één druk op de knop

door | mrt 22, 2019 | High Tech

België is één van de slechtst scorende landen van Europa op vlak van luchtkwaliteit. Bovendien kan de luchtkwaliteit in huis tot tien keer slechter zijn dan die van buiten, bijvoorbeeld door schoonmaakmiddelen of ronddwarrelend stof. En dat terwijl gezonde lucht van levensbelang is. Wil je je thuisomgeving optimaal beschermen? Deze luchtzuiveringstoestellen filteren tot wel 99% van de schadelijke deeltjes uit de lucht, voor een fris en gezond binnenklimaat.

Schonere lucht voor het hele gezin

De Philips AC3259/10 is één van de krachtigste luchtreinigers van Philips. Hij is geschikt voor grote ruimtes tot 95 m2en heeft een CADR van 393 m3/uur. Dat betekent dat hij per uur maar liefst 393 kubieke meter lucht voor 99,97% reinigt van stof, allergenen, gassen en geurtjes. Bovendien kan je de werking van de AC3259/10 duidelijk opvolgen: de lichtring geeft de luchtkwaliteit in de ruimte weer, en ook in de online app kan je de luchtkwaliteit voor zowel binnen als buiten monitoren. De Philips AC3259/10 beschikt over drie automatische modi en vijf handmatige instellingen.

Philips, luchtreinigers, grote ruimtes, reinigt, stof, allergenen, lichtring, app, luchtkwaliteit, CADR, automatische modi, automatische allergeenmodus, slimme feedback

Luchtzuivering op maat

Het Rowenta Intense Pure Air-gamma is het enige gamma luchtzuiveraars dat 99 tot 100% van de schadelijke stoffen uit de lucht filtert en formaldehyde, één van de gevaarlijkste vervuilende stoffen binnenshuis, permanent elimineert. Vier filterniveaus beschermen het hele gezin tegen vervuilende stoffen. De voorfilter stopt grotere deeltjes zoals stof en haar, de actieve koolfilter houdt geurtjes, gassen en organische stoffen vast en de HEPA-filter filtert de fijnste deeltjes uit, zoals schimmel, stofmijt, pollen, bacteriën en fijne stofdeeltjes.

De Intense Pure Air-lichtzuiveraars zijn uitgerust met twee vervuilingssensoren, één voor fijne deeltjes en één voor gassen. Naargelang het vervuilingsniveau verandert de indicator van kleur en wordt de filtersnelheid automatisch aangepast. Ondanks de heavy-duty prestaties werkt het hele gamma extreem stil. Bovendien beschikken de toestellen over een extra stille nachtstand, zodat je ook terwijl je slaapt zeker bent van een gezonde luchtkwaliteit zonder dat je nachtrust verstoord wordt.

Rowenta, Intense Pure Air, luchtzuiveraars, lucht filtert, formaldehyde, HEPA-filter, schimmel, stofmijt, pollen, bacteriën, fijne stofdeeltjes, NanoCaptur, verzuilingssensor

De Intense Pure Air Connect-modellen zijn verbonden met de Pure Air-app. Die biedt indicatoren voor binnen- en buitenluchtkwaliteit, realtime aanbevelingen over hoe je de luchtkwaliteit in huis kan verbeteren, automatische modi, handige timerfuncties en meer.

Meer informatie over onze producten? Je leest er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!